Αυτόχειρας, ανούσιος και... δώρο η πρόκριση

Close
Αυτόχειρας, ανούσιος και... δώρο η πρόκριση

Αποτυχία! Αυτή είναι η λέξη που ταιριάζει στον αποκλεισμό του ΑΠΟΕΛ. Οι «γαλαζοκίτρινοι» πλήρωσαν την κακή αντίδραση τους στη τελευταία φάση του αγώνα και η Σλόβαν Λίμπερετς πήρε ένα τεράστιο δώρο πρόκρισης. Ένα δώρο εκατομμυρίων από το ΑΠΟΕΛ.

Όταν είχαν τις ευκαιρίες τους οι ποδοσφαιριστές του Ουζουνίδη δεν είχαν ΟΥΣΙΑ και το μηδέν έμεινε μέχρι τα τελευταία λεπτά. Όταν σε τέτοιους αγώνες, με τον αντίπαλο απλά να δίνει έμφαση στην άμυνα του και δεν σκοράρεις, θα το πληρώσεις. Και το πλήρωσαν ακριβά οι του ΑΠΟΕΛ.

Απέναντι σε μια ομάδα που δεν έκανε ούτε και μια σοβαρή τελική προσπάθεια, το ΑΠΟΕΛ είπε αντίο από το Europa League. Οι Τσέχοι είχαν το πλάνο τους, το υπηρέτησαν σωστά και τους βγήκε.

Οι ποδοσφαιριστές του Ουζουνίδη; Πολλές λάθος μεταβιβάσεις, καθαρό μυαλό δεν υπήρχε και αυτό φάνηκε και στη τελευταία φάση. Πλέον τίποτα δεν γυρίζει πίσω, άπαντες θα πρέπει να αναλάβουν την ευθύνη του φτηνού... αποκλεισμού.

Όσον αφορά την επιλογή του Εμίλιο Ενσούε στο αριστερό άκρο, αυτή κρίθηκε για ακόμη ένα ματς ως λανθασμένη. Ένας εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών του ρόστερ, με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, τοποθετήθηκε εκ νέου σε μια θέση που στην ουσία... απενεργοποιήθηκε.

Το ΑΠΟΕΛ που έκανε σπουδαία πράγματα στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια, υπό κανονικές συνθήκες θα έπρεπε να είχε... περάσει με συνοπτικές διαδικασίες το εμπόδιο των Τσέχων. 

Αντώνης Κωνσταντινίδης

Bet on Alfa, o αγώνας αρχίζει εδώ

enter " "