Βλέπουν Εθνικό με αλλαγές

Close
Βλέπουν Εθνικό με αλλαγές

Αφήνουν πίσω το Ευρωπαϊκό ματς με την Σεβίλλη, κρατάνε τα κέρδη, αλλά βλέπουν μόνο μπροστά και τις υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα.

Πάρε €5 Δωρεάν Στοίχημα Χωρίς Κατάθεση από Parimatch

Το ΑΠΟΕΛ έχει αρκετές απουσίες αλλά και κούραση από τον αγώνα της Πέμπτης και ως εκ τούτου απέναντι στον Εθνικό αναμένεται να υπάρξουν μαζικές αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Ο αντίπαλος μπορεί να είναι χαμηλά στη βαθμολογία ωστόσο αυτό δεν εφησυχάζει κανένα στους γαλαζοκίτρινους. Θυμούνται άλλωστε ένα παρόμοιο "σίγουρο" ματς του περσινού πρωταθλήματος, εκείνο με την Αλκή, στο οποίο πέταξαν δύο βαθμούς (0-0).

Με κάθε σοβαρότητα λοιπόν οι πρωταθλητές μελέτησαν τον αντίπαλο και προετοιμάστηκαν κατάλληλα για να κτυπήσουν όπως πρέπει τον αγώνα και να πάρουν το απαραίτητο τρίποντο.

Τώρα σχετικά με τις αλλαγές θα είναι αρκετές.

Η απουσία του Μπέλετς φέρνει τον Βάτερμαν στην εστία. Το ΑΠΟΕΛ έμεινε με τέσσερις μόνο αμυντικούς και ως εκ τούτου αν είναι 100% έτοιμοι θα αγωνιστούν (Ζοαζίνιο,Σάβιτς, Σιέλης-Βούρος). Από τη στιγμή όμως που υπάρχει αμφιβολία για την ετοιμότητα του Βούρου ίσως ο Χατζηλούκας να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό στο δεξί άκρο της άμυνας.

Δεν αλλάζει με τίποτα το δίδυμο Άλεφ-Σόουζα, δεν βγαίνει ο Τάμαρι ενώ με βάση τον χρόνο συμμετοχής στο ματς με την Σεβίλλη λογικά θα γίνει βασικός ο Εφραίμ, όπως και ο Ντε Βινσέντι. Στην κορυφή της επίθεσης λογικά θα επιστρέψει ο Χαλένιους.

Το ΑΠΟΕΛ αναμένεται να έχει την στήριξη των οπαδών εκείνων που σπάνια χάνουν αγώνα. Οι υπόλοιποι... δύσκολα θα πάνε στο ΓΣΠ.