Covid στο ΑΠΟΕΛ/(ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ Ομόνοιας) Περιμένουν οι πράσινοι-Ενήμερο (απάντηση) το ΑΠΟΕΛ

Covid στο ΑΠΟΕΛ/(ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ Ομόνοιας) Περιμένουν οι πράσινοι-Ενήμερο (απάντηση) το ΑΠΟΕΛ

Επιστολή από την Ομόνοια σε ΚΟΠ και Υπουργείο Υγείας... Οι πράσινοι θέτουν θέμα παραβίασης του πρωτοκόλλου κατά του κορωνοϊού από το ΑΠΟΕΛ και ζητάνε διεξαγωγή έρευνας.

Οι επιστολές στάλθηκαν πριν από δυο μέρες χωρίς οι άνθρωποι της Ομόνοιας ακόμα να έχουν λάβει κάποια απάντηση.

Οι πράσινοι αναφέρονται σε ανεύθυνη στάση του ΑΠΟΕΛ όσον αφορά στον χειρισμό των κρουσμάτων που υπήρχαν στις τάξεις του και υποστηρίζουν ότι αυτός έθεσε σε κίνδυνο τόσο την υγεία της Ομόνοιας, όσο και την αγωνιστική της πορεία ενδεχομένως, στην περίπτωση που "κολλούσαν" παίκτες της στο αιώνιο ντέρμπι.

Στο ΑΠΟΕΛ είναι ενήμεροι για τις κινήσεις της Ομόνοιας και όσα υποστηρίζει και αναμένεται να εκφράσουν τις θέσεις τους για το πολύ σοβαρό αυτό ζήτημα, έχοντας όπως διαβεβαιώνουν, πειστικές αποδείξεις.