"Δεν μας απασχολεί η ψυχολογία της Ομόνοιας/Ισχυρό μήνυμα του κόσμου στην ομάδα"

"Δεν μας απασχολεί η ψυχολογία της Ομόνοιας/Ισχυρό μήνυμα του κόσμου στην ομάδα"

Καλεσμένος του Άρη Κυριάκου στην εκπομπή ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ, στην DIGITAL TV ήταν νωρίτερα ο Νεκτάριος Πετεβίνος.

Οι σημαντικότερες τοποθετήσεις του:

"Αν θέλουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα, δεν υπάρχει άλλος δρόμος, πρέπει να κερδίσουμε όσο άμεσα γίνεται".

"Σε ένα ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια υπάρχει πάντα και το γόητρο, ξέρουμε πολύ καλά τι σημαίνει για τον κόσμο μας και για τον καθένα που είναι στο ΑΠΟΕΛ αυτό το παιχνίδι".

"Δεν υπάρχει κανείς που να μην θέλει να κερδίσει τον αιώνιο αντίπαλο".

"Δεν μας απασχολεί η ψυχολογία της Ομόνοιας και τι σκέφτεται η Ομόνοια. Εμείς σκεφτόμαστε τι πρέπει να κάνουμε εμείς, ανεξαρτήτως αντιπάλου".

"Το μόνο που πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας είναι ότι πρέπει να πάμε να πάρουμε τους 3 βαθμούς".

"Είναι ένας μυϊκός τραυματισμός και αδύνατο να απαντήσω αν θα προλάβει να παίξει ξανά ο Βιγιαφάνες. Είναι πραγματικά κρίμα. Ελπίζω ότι μπορεί να προλάβει αλλά θεωρώ ότι είναι δύσκολο".

"Ξεπεράσαμε τις 12000 εισιτήρια, είναι ένα πολύ ισχυρό μήνυμα προς την ομάδα. Είμαστε προ της κατάρριψης ενός πολύ μεγάλου ρεκόρ από το 2010/11, όσον αφορά την διάθεση εισιτηρίων από τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ".

ΕΔΩ Η ΕΚΠΟΜΠΗ

k