Δεν υπάρχει αδικία στο ποδόσφαιρο

Δεν υπάρχει αδικία στο ποδόσφαιρο

Μπορεί ο Χιμένεθ να το χαρακτήρισε αδικία. Μπορεί όντως και στα σημεία να μπορούσε να πάρει την τόσο σημαντική νίκη πρόκριση η ομάδα του.

Ομως στο ποδόσφαιρο δεν κρίνεται τίποτα στα σημεία. Κρίνεται στα γκολ. Κρίνεται στην εξαργύρωση της υπεροχής σου. Αν αυτό δεν το πετύχεις στο χρονικό σημείο που πρέπει τότε θα αποτύχεις. Ακόμα και αν αυτό έρθει μέσω της διαδικασίας των πέναλτι.

Το ΑΠΟΕΛ σε ακόμα ένα αγώνα απέναντι στην Πάφο έμεινε στις εντυπώσεις. Αυτές οι εντυπώσεις δεν θα εξαργυρώσουν κάτι. Η αμείλικτη πραγματικότητα επιδεικνύει ότι τα ακόμα πιο δύσκολα τον περιμένουν αν μπορεί να σώσει κάτι μέσα από το πρωτάθλημα. 

Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών .Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy. Η δημοσίευση συνιστά πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους και για λογαριασμό της Novibet 

AΠΟΕΛίστες... η (ΣΩΣΤΗ) αντίδραση μετά τον αποκλεισμό

ΑΠΟΕΛ43

Γιώργος Γεωργίου