Βρισκόμαστε κυριολεκτικά στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος. Όλες οι ομάδες που διεκδικούν τους δυο τίτλους (πρωτάθλημα και κύπελλο) καθώς και τα 4 ευρωπαϊκά εισιτήρια θα δώσουν τα πάντα για να πετύχουν τους στόχους τους.
Η πίεση είναι μεγάλη και για τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος που γνωρίζει ότι η πλεονεκτική θέση που έχει αποκομίσει από το πέρας της 5ης αγωνιστικής, χρήζει διαχείρισης. Εύκολο να το λες, δύσκολο να το εφαρμόζεις.
Είναι σε αυτό το σημείο που θα μετρήσει, η εμπειρία, η ποιότητα, η ψυχραιμία και το καθαρό μυαλό. Το ΑΠΟΕΛ ως ομάδα αυτή την στιγμή έχει ως πλεονεκτήματα, την καλή ψυχολογία, τα λιγοστά προβλήματα τραυματισμών και τον κόσμο που διψάει για την επιστροφή στον τίτλο. Όλα αυτά αν τα διαχειριστείς σωστά, θα φθάσεις στον στόχο σου.
