(ΔΗΛΩΣΕΙΣ) "Είπαμε αντίο με μια χειραψία/Όλα καλά"

Close
(ΔΗΛΩΣΕΙΣ) "Είπαμε αντίο με μια χειραψία/Όλα καλά"

Ο Ρόμαν Μπέζιακ παραχώρησε δηλώσεις στην πατρίδα του μετά το τέλος της συνεργασίας του με το ΑΠΟΕΛ.

-Ποιος είναι ο λόγος της αποχώρησης σου; "Ο λόγος είναι γιατί υπάρχει όριο στον αριθμό των ξένων. Ένας νέος προπονητής ήρθε, έφερε τρεις νέους παίκτες και δεν με υπολόγιζε, επομένως ήταν η πιο σωστή επιλογή να συμφωνήσουμε για λύση της συνεργασίας".

Πάρε €5 Δωρεάν Στοίχημα Χωρίς Κατάθεση από Parimatch

-Και που θα συνεχίσεις την καριέρα σου; "Πρέπει πρώτα να έρθω στην Σλοβενία και μετά θα μελετήσω τις προτάσεις. Δεν το έχω σκεφτεί ακόμα. Μιλήσαμε με κάποιους ατζέντηδες πριν ξέρουμε πως θα προκύψει διαζύγιο γιατί υπήρχε κάποιο ενδιαφέρον. Δεν υπάρχει κάτι σίγουρο γιατί μόλις σήμερα έγινε αυτή η εξέλιξη. Είμαι ελεύθερος και έχω λίγο περισσότερο χρόνο για κάποια πρωταθλήματα που η μεταγραφική δεν τελειώνει στις 31 Ιανουαρίου".

-Έχεις κάποια συγκεκριμένη επιθυμία; "Είναι πολύ γρήγορα να μιλήσω γι' αυτό. Πρέπει πρώτα να διευθετήσω την μετακόμιση. Η Κύπρος δεν είναι κοντά στην Σλοβενία".

-Υπάρχει κάποια απογοήτευση ή οι διαπραγματεύσεις έγιναν με επαγγελματισμό; "Όχι, όλα ήταν θετικά. Είπαμε αντίο με μια χειραψία, δεν υπάρχει κάτι αρνητικό από κάποια πλευρά. Αν έμενα ακόμα μια σεζόν ίσως κέρδιζα ακόμα ένα πρωτάθλημα όμως η λογική απόφαση ήταν να χωρίσουμε. Η νέα ομάδα δεν χρειάζεται να πληρώσει για να με αγοράσει αλλά δεν θα αποφασίσω κάτι υπό πίεση".