Ζουν και αναπνέουν στο Αζερμπαϊτζάν για τον αγώνα της Καραμπάχ την Πέμπτη κόντρα στο ΑΠΟΕΛ. Σε τοπικό σάιτ φιλοξενούνται δηλώσεις του προπονητή της FK Zira, Adil Sukurov ο οποίος συστήνει προσοχή στην ομάδα τους. Κλείνοντας ο Sukurοv ευελπιστεί πως το αποτέλεσμα θα μείνει... στην καρδιά όλων.
Aναλυτικά:
"Ένας αγώνας μεταξύ δυο ίσων ομάδων. Η ομάδα που θα ξεπεράσει τον αντίπαλο της στην τακτική και θα κάνει τα πιο λίγα λάθη θα κερδίσει. Και οι δυο ομάδες γνωρίζουν καλά η μια την άλλη. Πιστεύω πως είναι ίσες. Το πλεονέκτημα του ΑΠΟΕΛ είναι πως παίζει εντός έδρας. Φυσικά οι Κύπριοι έχουν ακόμη ένα θετικό. Αν κερδίσει την Καραμπάχ, μετά την ισοπαλία στην έδρα της τότε θα είναι ο κάτοχος της 2ης θέσης. Το ΑΠΟΕΛ είναι πολύ επικίνδυνο στις στημένες φάσεις. Αυτός ο παράγοντας μπορεί να λειτουργήσει κατά της Καραμπάχ. Όσον αφορά τους τραυματίες Εμρέλι - Όζομπιτς υπάρχουν οι παίκτες να τους αντικαταστήσουν."
Για τον ποδοσφαιριστή που έκανε το λάθος και ο Χαλένιους έκανε το 1-2, μίλησε ο Sudukov: "Ο Ρασάντ Σαντίγκοφ είναι ο ηγέτης της ομάδας, παρά το λάθος του τελευταίου αγώνα. Δεν πρέπει να κριθεί για τέτοιο λάθος. Υπάρχουν πολλοί παίκτες που έχουν κάνει λάθη στη καριέρα τους αλλά έχουν γράψει ιστορία. Η πρόβλεψη μου είναι πως όλα θα πάνε καλά στην Κύπρο και το αποτέλεσμα θα μείνει στη καρδιά μας."