ΔΗΛΩΣΗ για... ΑΠΟΕΛ/"Τους είδα με Άγιαξ"

Close
ΔΗΛΩΣΗ για... ΑΠΟΕΛ/"Τους είδα με Άγιαξ"

Δηλώσεις στον τύπο της Βοσνίας παραχώρησε η τελευταία "ηχηρή" μεταγραφή της Καραμπάχ, Ασμίρ Μπέγκοβιτς. Ο Βόσνιος κίπερ των Αζέρων μίλησε για τις εντυπώσεις του στο Μπακού και φυσικά για τον όμιλο του Europa League όπου συμμετέχει και το ΑΠΟΕΛ.

ΠΑΙΞΕ ΣΤΗΝ PARIMATCH ΜΕ CASHOUT, €5 BONUS ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ, 100% BONUS ΕΓΓΡΑΦΗΣ, CASHBACK, 100% ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ LIVE, ΔΩΡΑ, ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!

Οι σημαντικότερες τοποθετήσεις του Μπέγκοβιτς...

Ποιες ειναι οι πρώτες σου εντυπώσεις;

"Εγκαταστάθηκα στο Μπακού. Οι τελευταίες μέρες ήταν αρκετά κοπιαστικές. Έτσι είναι όταν αλλάζεις κλαμπ. Όλα είναι πολύ καλά. Είμαι ευπρόσδεκτος εδώ, οι άνθρωποι της Καραμπάχ προσπαθούν να με βοηθήσουν σε ότι χρειαστώ. Είναι όλοι μια οικογένεια. Η πόλη είναι όμορφη, πιστεύω πως θα είναι ένα ωραίο κομμάτι στη ζωή μου"

Στο Europa League έχετε δύσκολο έργο...

"Έχουμε μεγάλες φιλοδοξίες. Στον όμιλο υπάρχει η Σεβίλλη, το ΑΠΟΕΛ και η Ντούντελαντζ. Πιστεύω πως μπορούμε να αντεπεξέλθουμε και να το χειριστούμε σωστά. Δεν θα είναι εύκολο βλέποντας τις ομάδες. Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι για την Σεβίλλη ενώ το ΑΠΟΕΛ είδα πως δυσκόλεψε πολύ τον Άγιαξ. Ακόμη και η Ντούντελατζ δεν θα ήταν στον όμιλο αν δεν είχε ποιότητα."

Αντώνης Κωνσταντινίδης