Απάντησε για πιθανό deal με Γένσεν

Απάντησε για πιθανό deal με Γένσεν

Απάντησε στις φήμες για πιθανή συμφωνία ανάμεσα σε Μαικ Γένσεν και Μπραν ο πρώην τεχνικός του ΑΠΟΕΛ, Κόρε Ιγκέγκμπρίγκτσεν.

Ο Νορβηγός τεχνικός βρίσκεται στην Μπραν και μετά την ανακοίνωση του "διαζυγίου" ΑΠΟΕΛ και Γένσεν οι φήμες φέρνουν τις δυο πλευρές να συνεργάζονται.

"Δεν ξέρω τίποτα γι' αυτό. Το τελευταίο που ξέρω είναι πως ο Γένσεν έχει γίνει αρχηγός στο ΑΠΟΕΛ. Είναι σαφές ότι ο Γένσεν είναι ένας φανταστικός ποδοσφαιριστής. Δεν έχουμε συζητήσει. Ίσως να πρέπει να το κάνουμε τώρα" σχολίασε ο Κόρε Ιγκέγκμπρίγκτσεν.

Να θυμίσουμε πως από την Μπραν έχει αποχωρήσει ο Fredrik Haugen ο οποίος έχει φτάσει σε καταρχήν συμφωνία με την ΑΕΚ. Ο Haugen είναι μέσος και αγωνίζεται στην ίδια θέση με τον Γένσεν.