"Έχω εκπλαγεί από τον Άρη/Το ΑΠΟΕΛ είναι... ΑΠΟΕΛ!"

"Έχω εκπλαγεί από τον Άρη/Το ΑΠΟΕΛ είναι... ΑΠΟΕΛ!"

Ο προπονητής του Ερμή, Άλντο Ατόρνο, ήταν καλεσμένος του Άρη Κυριάκου στην εκπομπή "Στην Κερκίδα" της Digital TV νωρίτερα. Ο Ατόρνο μίλησε για την εμπειρία του στους "φτεροπόδαρους", αλλά και για τη μάχη του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά:

"Έχω εκπλαγεί από τον Άρη. Αν αλλάξει κάποια πράγματα από άποψη προπονητικής, θα είναι κοντά στο να πάρει τον τίτλο αλλά το ΑΠΟΕΛ είναι ΑΠΟΕΛ και αν δεν... τελειώσει, δεν είναι τελειωμένο!".

"Ο Σωφρόνης κάνει εξαιρετική δουλειά στην Ομόνοια. Βρήκε τον τρόπο να πάρει το καλύτερο από τους παίκτες του αλλά σκέφτονται περισσότερο το κύπελλο και αυτό είναι θετικό για το ΑΠΟΕΛ".

"Το ΑΠΟΕΛ έχει το προβάδισμα".

"Eίμαστε ευχαριστημένοι που κρατηθήκαμε στην κατηγορία παρά τις δυσκολίες. Έβγαλαν χαρακτήρα και αξιοπρέπεια οι παίκτες στον αγωνιστικό χώρο και αξίζουν τον σεβασμό. Όταν μια ομάδα είναι απλήρωτη συνήθως πέφτει κατηγορία όμως οι ποδοσφαιριστές τα κατάφεραν".

"Είναι σημαντικό για μένα που η διοίκηση με εμπιστεύθηκε σε μια κρίσιμη στιγμή. Δεν ήταν εύκολο αλλά έγινε καλή δουλειά".

"Η διοίκηση είπε πως θα βρει τα χρήματα, μας είπε να μην ανησυχούμε. Είναι δίπλα μας η διοίκηση".

"Δεν πιστεύω πως ο Ερμής θα κλείσει. Θα μιλήσω για το συμβόλαιο μου με την ομάδα, μου είπαν ότι θέλουν να συνεχίσουμε. Θέλω να σκεφτώ τι θα κάνω, το επόμενο βήμα είναι σημαντικό για την καριέρα μου. Όλα είναι ανοικτά".

"Άξιζαν αυτές οι ομάδες που ανέβηκαν στην κατηγορία".

ΕΔΩ Η ΕΚΠΟΜΠΗ

Την εκπομπή "Στην Κερκίδα" φέρνει κοντά σας η Ελληνική Τράπεζα

k