Σπουδαία εμφάνιση από τον "παλιό" Ντε Βισνέντι κυρίως όταν μεταφέρθηκε στην φυσική του θέση. Tον Αργεντινό που γούσταραν οι Πορτοκαλί.
Ο 31χρονος εκεί που έκαιγε η μπάλα βγήκε μπροστά, ανέλαβε ηγετικό ρόλο και οδήγησε το ΑΠΟΕΛ στην δύσκολη πρόκριση. Έδειξε σοβαρότητα, έγινε απλός στις μεταβιβάσεις και από τα πόδια του ήρθαν τα δυο γκολ των "γαλαζοκιτρίνων".
Πάλεψε, μόχθησε, ηγήθηκε και του πιστώνεται μια πολύ καλή εμφάνιση. Οι δυνατότητες του Ντε Βινσέντι δεν αμφισβητούνται, δεν μπορεί να "ξέχασε" την μπάλα. Οι τρεις κάθετες που έδωσε στην παράταση είναι απόδειξη τι μπορεί να δώσει ο Τόμας. Φυσικά αυτό δεν αρκεί, θα πρέπει να δώσει συνέχεια στις εμφανίσεις του, να νιώσει σιγουριά, αυτοπεποίθηση και το ΑΠΟΕΛ θα αποκτήσει μια έξτρα μεταγραφή.
Ας είναι η Πρίστινα η αφετηρία για την αναγέννηση του Λατίνου άσου...
Η κάθετη για το 0-1 του Εφραίμ
Η κάθετη για το χαμένο τετ α τετ του Ντονγκαλά...
Η κάθετη στο 0-2 του Ντονγκαλά...
Aντώνης Κωνσταντινίδης
