"Εκπληκτικό αποτέλεσμα που είδα στο Μουσείο ΑΠΟΕΛ!"

Close
"Εκπληκτικό αποτέλεσμα που είδα στο Μουσείο ΑΠΟΕΛ!"

Ο πρέοδρος του ΚΟΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης, γράφει στα σόσιαλ μίντια για την πρόσφατη επίσκεψή του στο Μουσείο του ΑΠΟΕΛ...

Ψάχνεις δυνατό cash out, ανταγωνιστικές προσφορές ή μήπως την πιο εξελιγμένη ιστοσελίδα; Παίξε στην Parimatch!

"Πολύ πρόσφατα διοργανώσαμε μια εθιμοτυπική επίσκεψη στο Μουσείο του ΑΠΟΕΛ, το οποίο στεγάζεται στο οίκημα του Σωματείου στη Λευκωσία, που χαρακτηρίσαμε σαν «περιδιάβαση στην ιστορία του ΑΠΟΕΛ», μετά από πρόσκληση της Επιτροπής Μουσείου προς τον ΚΟΑ.

Την περιήγηση στους χώρους του Μουσείου έκαμε ο μουσειολόγος Μάριος Ταλιώτης, ενώ μάς υποδέχθηκαν ο Μιχαλάκης Ραφαήλ, εκ μέρους της Επιτροπής, και ο Πάρης Σπανός, εκ μέρους του Σωματείου. Παρόντες ήταν επίσης ο επίτιμος Πρόεδρος Μάρκος Σπανός και ο 1ος Πρέσβης του Μουσείου, τέως αρχηγός της ποδοσφαιρικής ομάδας Νεκτάριος Αλεξάνδρου. Σύμφωνα με τον κ. Ραφαήλ το περιεχόμενο του Μουσείου θα αναβαθμιστεί μέσω διαδικτύου, για να είναι προσβάσιμο στο φίλαθλο κοινό.

Στο βιβλίο επισκεπτών γράψαμε κάτι που αντικατοπτρίζει τον εξαιρετικό χώρο που δημιούργησε η Επιτροπή Μουσείου: «Πολλά, πολλά συγχαρητήρια για το εκπληκτικό αποτέλεσμα που είδα σήμερα στο Μουσείο ΑΠΟΕΛ! Όσοι εκτιμούν, σέβονται και τιμούν την ιστορία τους, έχουν μέλλον και προοπτική. Εκ μέρους του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού, σάς εύχομαι περισσότερες σελίδες δόξας και τιμής».

Στο τέλος συγχαρήκαμε όλους τους συντελεστές της δημιουργίας του Μουσείου, τονίζοντας πως νιώθω μεγάλη χαρά αφού κι εγώ προσωπικά αποτελώ ένα πολύ μικρό μέρος αυτής της λαμπρής ιστορίας του ΑΠΟΕΛ, διατελέσας προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας την σαιζόν 1999-2000".

enter " "