Κλισέ; Όπως θέλει μπορεί να το πάρει ο καθένας. Κανένας προπονητής όμως που έχει βρει μια πετυχημένη φόρμουλα δεν θα ρισκάρει να την αλλάξει. Ποσό μάλλον όταν έχει να αγωνιστεί σε ένα παιχνίδι που μπορεί να χαρακτηριστεί ως κομβικό.
Όχι τόσο για την εξέλιξη του πρωταθλήματος όσο για τον ψυχολογικό τομέα. Γιατί μια ενδεχόμενη νίκη στο στάδιο της Λεμεσού απέναντι στον περσινό πρωταθλητή θα στείλει ένα ισχυρό μήνυμα προς πολλές κατευθύνσεις αλλά σίγουρα δεν θα κρίνει τον πρωταθλητή. Υπάρχει ακόμη μακρύς δρόμος.
Έτσι ο Σα Πίντο που μέσω του Ντομινγκεζ είχε στείλει μήνυμα ότι και μια αλλαγή που είχε η ενδεκάδα (Σαρφό αντί Βιγιαφάνεζ) την έκανε αναγκαστικά στο παιχνίδι με την ΑΕΛ, είναι σχεδόν δεδομένο ότι καλώς εχόντων των πραγμάτων δεν θα αλλάξει απολύτως τίποτα απέναντι στην Ελαφρά Ταξιαρχία. Φτάνει να μην προκύψει κάποιο απρόοπτο που θα τον αναγκάσει να επαναξιολογήσει τα πλάνα του.
Αν δεν υπάρξει λοιπόν απρόοπτο θα πάει με σταθερή ενδεκάδα έχοντας ως μόνη διαφορά το γεγονός ότι οι ποδοσφαιριστές πήραν τις απαραίτητες ανάσες και επιστρέφουν φρέσκοι και έτοιμοι για το τρίποντο που θα τους κρατήσει στην κορυφή.
