Έντονες συζητήσεις και συνεχείς επικοινωνίες διεξάγονται τις τελευταίες μέρες μεταξύ της διοίκησης του ποδοσφαιρικού ΑΠΟΕΛ και του Σωματείου ΑΠΟΕΛ.
Στοίχημα στη Novibet
Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών .Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy. Η δημοσίευση συνιστά πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους και για λογαριασμό της Novibet
Οι συζητήσεις αφορούν στην επικείμενη συμφωνία με το βραζιλιάνικο επενδυτικό γκρουπ. Φαίνεται ότι μεταξύ των δύο θεσμικών φορέων των γαλαζοκίτρινων υπάρχουν διαφωνίες σε σχέση με το πλαίσιο της συμφωνίας παρά το ότι συμφωνούν στο ότι θέλουν να υπάρξει ένταξη αυτού του επενδυτικού γκρουπ στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας της Λευκωσίας.
Απο πλευράς σωματείου υπάρχει η πάγια θέση που έχει εκφραστεί και μέσα από την δημόσια ανακοίνωση του, ότι αναγνωρίζει την θετική πρόθεση των επενδυτών, όμως επιθυμεί να αλλάξουν συγκεκριμένοι όροι και να διασφαλιστεί έτσι η δυνατότητα να υπάρξει και πολυσυμμετοχικότητα στο νέο καθεστώς διαχείρισης.
Για αυτό τον λόγο δεν υπάρχει ακόμα κατάληξη ούτε και οι σχετικές ανακοινώσεις. Πάντως η όλη συζήτηση θα πρέπει κάποια στιγμή να έχει κατάληξη αφού υπάρχει μεγάλη ανάγκη για οικονομική ρευστότητα και όσο το θέμα καθυστερεί τόσο μαζεύονται και περισσότερες εκκρεμότητες