Ερώτηση για Ενσούε-Ζεράλδες: "Εχω μιλήσει με τον Εμίλιο, ξέρει πως μπορεί να γίνει ένα καλό στόπερ"

Close
Ερώτηση για Ενσούε-Ζεράλδες: "Εχω μιλήσει με τον Εμίλιο, ξέρει πως μπορεί να γίνει ένα καλό στόπερ"

Στη διάσκεψη Τύπου που ακολούθησε της πρόκρισης του ΑΠΟΕΛ επί της Ζρίνσκι, η ιστοσελίδα μας www.kerkida.net ρώτησε τον Μαρίνο Ουζουνίδη για τη θέση που χρησιμοποίησε τον Εμίλιο Ενσούε και τι προτίθεται να κάνει στο γεγονός πως ο Ελλαδίτης κόουτς διαθέτει δυο πολύ καλούς ποδοσφαιριστές στο δεξί άκρο της άμυνας. Πως θα τους χωρέσει και τους δυο. 

Ερώτηση/Ο Ενσούε είναι ένας ποδοσφαιριστής, καθαρά της δεξιάς πτέρυγας. Εντυπωσιακός, εκρηκτικός αυτό είναι γνωστό. Έμεινε 120 λεπτά στο αριστερό άκρο. Προφανώς είδατε πως δεν του βγαίνει, είναι ξεκάθαρο. Στην ίδια θέση έχετε ένα εξίσου καλό ποδοσφαιριστή. Ποια θα είναι η λύση που θα βρείτε; Τι θα κάνετε γι' αυτό; Για να χωρέσουν και οι δυο ποδοσφαιριστές. Κυρίως να μην χάσετε ένα εκρηκτικό Ενσούε.

Απάντηση/Δεν είχαμε αριστερό μπακ σήμερα. Ο Ενσούε είναι και καλός αμυντικός, ήταν συγκεντρωμένος επειδή ήταν ο Φιλίποβιτς που ήταν ο πιο επικίνδυνος τους παίκτης. Ο Ζεράλδες είναι πολύ καλός παίκτης. Ήδη έχω μιλήσει με τον Ενσούε, ξέρει πως αργότερα μπορεί να γίνει και ένα πολύ καλό στόπερ. Αν θέλει να παίξει και πολλά χρόνια μπάλα μπορεί να γίνει ένα καλό στόπερ, με την ταχύτητα του, την καθοδήγηση και την εμπειρία που έχει μπορεί να βοηθήσει πολύ. Έχω δυο πολύ καλούς παίκτες. Στους καλούς παίκτες πάντα μπορεί να τους βρεις μια θέση και να χωρέσουν στην εντεκάδα. Από κει και πέρα ήταν καλύτερα για μένα που ο Ενσούε έπαιξε αριστερά αντί του Ζεράλδες.

Bet on Alfa, o αγώνας αρχίζει εδώ

γγφ