To es.besoccer/"Uzoho-Περίεργη έξοδος"

To es.besoccer/"Uzoho-Περίεργη έξοδος"

Άρχισε νε μεταδίδεται η είδηση της αποχώρησης του Ουζόχο από τον ΑΠΟΕΛ και στα ξένα ΜΜΕ.

Το Ισπανικό es.besoccer σημειώνει την εξέλιξη αναφέροντας πως... φεύγει με περίεργο τρόπο και συνεχίζει.

Ο ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε την αποχώρησή του πριν κλείσει η αγορά και ο Νιγηριανός τερματοφύλακας θα μπορεί να υπογράψει δωρεάν σε άλλο σύλλογο, αν και οι επιλογές έχουν μειωθεί *Δεν αναφέρουν για Ομόνοια. (ΕΔΩ το αποκαλυπτικό μας ρεπορτάζ)

Ο Francis Uzoho συνεχίζει να κάνει κύκλους για να βρει συνέχεια στην καριέρα του. Ο Νιγηριανός τερματοφύλακας, ο οποίος έκανε έκπληξη στο ντεμπούτο του στην Deportivo de la Coruña τη σεζόν 2017-18, σε ηλικία 19 ετών, και στη συνέχεια πέρασε από την Έλτσε, την Ανόρθωση και την Ομόνοια Λευκωσίας , τερματίστηκε από τον ΑΠΟΕΛ κάτω από περίεργες συνθήκες.

Στην κυπριακή ομάδα έπαιξε 24 παιχνίδια πέρυσι και δέχθηκε 19 γκολ. Αυτή τη σεζόν, ωστόσο, έχει δεχθεί τέσσερα γκολ στο μοναδικό παιχνίδι του συλλόγου της Λευκωσίας.

Ο ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε το αντίο και εξήγησε ότι ο τερματοφύλακας πλήρωσε ακόμη και τον σύλλογο για να αποδεσμευτεί την τελευταία στιγμή της αγοράς. Αν είναι αλήθεια, μια πολύ περίεργη κίνηση ενός ποδοσφαιριστή που οδηγεί την καριέρα του με έναν κάπως αμφιλεγόμενο τρόπο.

σσσσ

ΑΠΟΕΛ