Ετοιμάζεται για ΚΥΠΡΟ και... Αρχάγγελο

Ετοιμάζεται για ΚΥΠΡΟ και... Αρχάγγελο

Θα κάνει το άλμα στην Ευρώπη μέσω του ΑΠΟΕΛ ο Ράφα Σάντος. Ο Βραζιλιάνος στόπερ που θα ανήκει στους "γαλαζοκίτρινους" για τα επόμενα δυο χρόνια θέλει να "αρπάξει" την ευκαιρία από τα μαλλιά για μια λαμπρή καριέρα. Γνωρίζει ο ίδιος πως στο ΑΠΟΕΛ έχει την ευκαιρία για να εξελιχθεί και να ανεβεί επίπεδο. 

Για τον λόγο αυτό ο 22χρονος κάνει καθημερινά την προπόνηση του έτσι ώστε να είναι σε καλή φυσική κατάσταση ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας του ΑΠΟΕΛ. Στον Pari Match Αρχάγγελο "σηκώνουν" μανίκια στις 3 Ιουλίου και ο Ράφα θέλει να είναι πανέτοιμος!

Το ΑΠΟΕΛ επιθυμεί να τον έχει στην Κύπρο μέσα στις επόμενες μέρες. Το πλάνο βγήκε για την άφιξη του ποδοσφαιριστή στο νησί μας, για να αρχίσει... η εγκατάσταση του και φυσικά η ομαλή προσαρμογή του.

Δείτε βίντεο από την προπόνηση...