ΓΕΝΣΕΝ: "Είναι πραγματικά τρελό/Ξεχωριστό το ΑΠΟΕΛ"

Close
ΓΕΝΣΕΝ: "Είναι πραγματικά τρελό/Ξεχωριστό το ΑΠΟΕΛ"

Δηλώσεις σε Μέσο της πατρίδας του παραχώρησε ο Μάικ Γένσεν...

Πάρε €5 Δωρεάν Στοίχημα Χωρίς Κατάθεση από Parimatch

"Έκανα ήδη τις πρώτες μου προπονήσεις. Είναι πραγματικά τρελό... Σχεδόν από τη μια μέρα στην άλλη είμαι εδώ μόνος στη Λευκωσία, πολύ μακριά απ' το σπίτι και την οικογένειά μου. Ήταν μια τρομερή εξέλιξη".

"Είμαι λίγο μακριά από το να μπω στην ομάδα. Εξάλλου δεν έκανα προπόνηση τον τελευταίο μήνα αφού σταμάτησαν οι προπονήσεις της Ρόζενμποργκ έτσι είμαι λίγο πίσω και πρέπει να δουλέψω. Επίσης η ομάδα έχει να παίξει κάποια εξ αναβολής παιχνίδια και εγώ δεν έχω δικαίωμα συμμετοχής".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ- Μέσα ο Γιένσεν

"Η μεταγραφή ήρθε από το πουθενά. Δεν το φανταζόμουν καθόλου. Ξέρουμε πως ο κόσμος του ποδοσφαίρου είναι ξεχωριστός και οτιδήποτε μπορεί να συμβεί από το πουθενά αλλά δεν ήμουν προετοιμασμένος γι' αυτό. Μπήκα στη νέα χρονιά με την πίστη ότι θα συνέχιζα στην Ρόζενμποργκ. Ήθελα να είμαι μέρος της προσπάθειας να αλλάξουμε το σκηνικό μετά την περσινή σεζόν αλλά ταυτόχρονα σκεφτόμουν αν ήταν η σωστή στιγμή για την μεταγραφή. Υπήρξε πολλή σκέψη όμως η πρόταση ήρθε ξαφνικά και έπρεπε να αποφασίσω γρήγορα".

"Και η ομάδα ξαφνιάστηκε όσο εγώ γιατί έγινε ξαφνικά. Αλλά της χρωστώ πολλά για τον τρόπο που το χειρίστηκε. Έτσι είναι η Ρόζενμποργκ, επενδύει στον άνθρωπο και όχι μόνο στον ποδοσφαιριστή, έτσι πάντα ακούνε έναν παίκτη όταν έχει μια επιθυμία. Ήταν πρόθυμοι αν και θα προτιμούσαν να μην αποχωρήσω. Δέχθηκαν πως ήταν μια πρόκληση και ότι εγώ επιθυμούσα κάτι νέο έτσι δεν στάθηκαν εμπόδιο".

"Παίξαμε με το ΑΠΟΕΛ πριν μερικά χρόνια και είναι ένα ξεχωριστό μέρος. Είναι ένα ποδόσφαιρο με συναισθήματα και μεγάλη ένταση. Οι παίκτες παλεύουν με τα πόδια και παίζουν με ψυχή και εδώ υπάρχουν τρελοί οπαδοί και εξαιρετικοί ποδοσφαιριστές. Είναι ένας σύλλογος με μεγάλη Ευρωπαϊκή παράδοση και φέτος θα παίξουμε με τη Βασιλεία την άνοιξη. Επομένως είναι ψηλό το επίπεδο και ανυπομονώ".