Γκαρσία: "Ο 4ος μας ειρωνεύτηκε και μας είπε «θέλατε ξένους διαιτητές;»"

Γκαρσία: "Ο 4ος μας ειρωνεύτηκε και μας είπε «θέλατε ξένους διαιτητές;»"

Δηλώσεις του Πάμπλο Γκαρσία μετά την ήττα του ΑΠΟΕΛ με 2-0 από τον Απόλλωνα...

Στοίχημα στη Novibet
Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών .Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy. Η δημοσίευση συνιστά πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους και για λογαριασμό της Novibet

Μεταξύ άλλων είπε... "Είχαμε ένα πέναλτι, αφού έδωσε αυτό το πέναλτι έπρεπε να μας το δώσει και εμάς. Μετά δεν είχε ριπλέι, αυτά είναι φτιαγμένα. Μετά φάουλ και κόκκινη κάρτα, τελευταίος παίκτης και δεν βρήκε μπάλα. Αυτό που με νευρίασε περισσότερο είναι ο 4ος μας ειρωνεύτηκε και μας είπε «θέλατε ξένους διαιτητές;» και αν του απαντούσες θα έτρωγες κάρτα. Εγώ φταίω για όλα στη φετινή χρονιά. Απομένουν δύο ματς, πρέπει να έχουμε σεβασμό στη φανέλα και οι παίκτες να τα δώσουν όλα. Μην κοιτάμε μόνο αποτελέσματα. Του χρόνου να μην γίνουν τα ίδια, πρέπει να κοιτάς το καλό και το σωστό. Ξαναλέω, εγώ φταίω. Δουλέψαμε ότι μπορούσαμε, δουλέψαμε μόνο για το ΑΠΟΕΛ αλλά κάποια πράγματα ξέφυγαν. Αν γινόταν στον ΠΑΟΚ, ΑΕΚ ή Ολυμπιακό αυτό με τον τέταρτο ή όταν μου πετούσαν μπουκάλια εδώ, ξέρετε τι θα γινόταν;"

Τι φταίει που δεν πέτυχε τους στόχους του, το ΑΠΟΕΛ: "Είναι πολλά, πέντε μεταγραφές το καλοκαίρι και πάμε για πρωτάθλημα. Με τους Βραζιλιάνους, έρχονται και δεν έρχονται. Είναι πολλά πράγματα."

"Δεν έχει να κάνει με το ποιος έφερε τον κάθε παίκτη. Τομάς με ένα μήνυμα ήρθε εδώ και τον είδατε. Σταφυλίδης δεν είχε παίξει για ένα χρόνο και πήγε καλά. Είχαμε τον τραυματισμό του Πιέρου Σωτηρίου."

"Το συμβόλαιο είναι για ένα χρόνο, να τελειώσουμε τα δύο ματς που έμειναν. Πρώτα ο πρόεδρος θα γνωρίζει και μετά θα μάθετε εσείς αν θα φύγω."