Οι δηλώσεις του προπονητή του ΑΠΟΕΛ, Μανόλο Χιμένεθ, μετά το ισόπαλο ματς με τον Εθνικό Άχνας στο Δασάκι...
Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών .Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy. Η δημοσίευση συνιστά πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους και για λογαριασμό της Novibet
Αρχικά είπε: "Δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα. Τα πρώτα πέντε λεπτά δεν μπήκαμε όπως θα έπρεπε, σε ένα γήπεδο από αυτές τις συνθήκες. Όταν ισοφαρίσαμε χάσαμε τα μαρκαρίσματα και δεχτήκαμε το γκολ. Είχαμε παίξει τον Εθνικό σε όλο το αντίπαλο μισό γήπεδο. Παρόλα τα λάθη, η ομάδα τα έδωσε όλα για να κερδίσει τον αγώνα".
Το ΑΠΟΕΛ δέχεται εύκολα γκολ: "Δεν είναι ότι δεν μαρκάρουν οι παίκτες, είμαστε εκ φύσεως επιθετική ομάδα. Όταν προσπαθείς να βάλεις γκολ, γίνονται λάθη. Πρέπει όμως να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι".
Αν θα ενισχυθεί η ομάδα: "Μου αρέσει να κάνω και τις 5 αλλαγές, όμως από τον καιρό που είμαι στην Κύπρο είναι δύσκολο. Σίγουρα θα γίνουν τρεις μεταγραφές. Να βγάλω τον Δώνη δεν ξέρω ποιον να βάλω, να βγάλω Ελ Αραμπί πάλι δεν ξέρω ποιον να βάλω, που σημαίνει ότι έχουμε πιο σημαντικές θέσεις για να ενισχυθούμε και θα δούμε αν θα ενισχυθούμε και αμυντικά. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι έχω πολύ καλούς παίκτες, όμως δεν είναι ισορροπημένη η ομάδα. Για παράδειγμα σήμερα παίξαμε με δύο αριστεροπόδαρους κεντρικούς αμυντικούς. Δεν είναι πρόβλημα των ποδοσφαιριστών, ούτε του προέδρου απλά είναι θέμα καλύτερης οργάνωσης για να φτιάξουμε ισορροπημένη ομάδα. Φυσικά θα γίνει ενίσχυση, αλλά δεν μπορούν να γίνουν πολλά τώρα, πρέπει να περιμένουμε το καλοκαίρι".
Αν πιστεύει ότι το ΑΠΟΕΛ μπορεί για τον τίτλο: "Βεβαίως και πιστεύω. Αν δεν το πίστευα τότε ποιος θα δώσει αυτοπεποίθηση στους ποδοσφαιριστές. Την Πέμπτη ήταν στεναχωρημένοι, σήμερα είναι πάλι στεναχωρημένοι. Το ΑΠΟΕΛ δεν μπορεί να είναι ευχαριστημένο όταν δεν κερδίζει".
Για το παιχνίδι: "Τα κάναμε όλα για να το γυρίσουμε, ωστόσο κάναμε εκείνα τα δύο λάθη. Ο αντίπαλος δεν βγήκε από την περιοχή του, παίζαμε σε δύσκολο γήπεδο, μικρό και με λάσπη".
Δείτε το βίντεο της εκπομπής SUPER MONDAY με καλεσμένο τον Παύλο Σάββα:
