Η άμυνα "χτίζεται" με Βινίσιους!

Close
Η άμυνα "χτίζεται" με Βινίσιους!

Αν και στα πρώτα φιλικά παιχνίδια του ΑΠΟΕΛ δόθηκαν σχεδόν σε όλους τους ποδοσφαιριστές οι ευκαιρίες για χρόνο συμμετοχής, ωστόσο μόνο ένας από αυτούς διατήρησε την θέση του και στα 180 λεπτά. 90 λεπτά με Απόλλων, 90 λεπτά με Μπνει Σαχνίν για τον Βραζιλιάνο αμυντικό, Βινίσιους.

Η Parimatch σου δίνει 3 προσφορές μαζί! Πάρε 100% bonus, πακέτο δώρων και 1 φανέλα Leicester/Conor μόνο με €10+

Ο 32χρονος αμυντικός φαίνεται να είναι ο... αμετακίνητος στην δυάδα των στόπερ. Ο έμπειρος αμυντικός κάνει καλή προετοιμασία, δείχνει να είναι πολύ πιο ελαφρύς απ' όταν πρωτοήρθε.

Βλέποντας τον φιλικό αγώνα, διακρίναμε πως ο "Βίνι" δεν ζορίστηκε στα 90 λεπτά, είχε δυνάμεις ακόμη και στο τέλος να βγει ψηλά και να πιέσει τον αντίπαλο. Μάλιστα είχε πέσει για τάκλιν κοντά στο κέντρο γι' ένα πλάγιο άουτ!

δφγδφφγδγγδγδφγδγ

Στα επόμενα φιλικά δια στόματος Πουρσαϊτίδη, θα χρησιμοποιηθούν περισσότερο ποδοσφαιριστές που θα έχουν τον μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα, γενικά η ομάδα του ΑΠΟΕΛ θα μονταριστεί ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Αυτό που βγαίνει μέσα από τις αποφάσεις του κόουτς είναι πως ο Βραζιλιάνος αμυντικός θα είναι ο ηγέτης της οπισθοφυλακής των "γαλαζοκιτρίνων".

Αντώνης Κωνσταντινίδης