Το ΑΠΟΕΛ μπορεί να υποστηρίζει ότι με τις μεταγραφικές του προσθήκες έχει καλύψει σχεδόν όλες τις θέσεις με ποιοτικές επιλογές που στην ανάγκη της απουσίας κάποιου μπορεί επάξια να αντικατασταθεί.
Ακόμα και σε αυτή την απουσία του Ντβάλι, εμφανίστηκε ο Σιπριάνο τόσο στο φιλικό με την ΑΕΚ όσο και στον αγώνα με την Πετροκούπ, να τον αντικαταστήσει.
Η μοναδική θέση που στην απουσία του βασικού, δεν φάνηκε να υπάρχει στον απόλυτο βαθμό η κάλυψη του, ήταν αυτή του Κοσταντίνοφ.
Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών .Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy. Η δημοσίευση συνιστά πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους και για λογαριασμό της Novibet.
Μετά τον τραυματισμό του, στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας της Σερβίας, ο Τεχέρα πήρε θέση στον ανασταλτικό τομέα με τους Σαρφό και Δώνη να γεμίζουν τις άλλες θέσεις.
Ίσως το ΑΠΟΕΛ στο ενδεχόμενο της διαφαινόμενης αποχώρησης του Μεχρί να μην ψάξει ιδιαίτερα και άμεσα για κεντρικό αμυντικό αλλά να έχει ανοικτό το ενδεχόμενο να βρει ακόμα έναν παίκτη που να αγωνίζεται στην θέση 6-8.