Μπορεί το ΑΠΟΕΛ να βρίσκεται αυτές τις μέρες εν μέσω συζητήσεων διοικητικών ζητημάτων όμως στον Αρχάγγελο οι ποδοσφαιριστές υπό τις οδηγίες του Βαγγέλη Σάμιου ασχολούνται μόνο με το επερχόμενο ντέρμπι με την Ομόνοια.
Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών .Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy. Η δημοσίευση συνιστά πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους και για λογαριασμό της Novibet
Βαθμολογικά οι γαλαζοκίτρινοι μόνο με σειρά αποτελεσμάτων να έχουν ελπίδες για Ευρώπη, εδώ όμως τώρα παίζουν για κάτι περισσότερο, το γόητρο και τα χρώματα της ομάδας.
Ένα ματς ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια πάντα κεντρίζει, γι΄αυτό και οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ αναγνωρίζουν πως είναι υποχρεωμένοι να αλλάξουν πρόσωπο στο ντέρμπι αν θέλουν να ξεφύγουν από τις ήττες που προηγήθηκαν.
Αγωνιστικά αύριο φαίνεται να είναι καθοριστική μέρα για 3-4 ποδοσφαιριστές που τρέχουν για να προλάβουν τον αγώνα του Σαββάτου.
Αυτό το θυμάστε;
Άποψη για το ΑΠΟΕΛ από τον προπονητή Γιώργο Κωστή στο βίντεο στο 17:02: