Η χθεσινή φωτογραφία με τα δύο νέα αποκτήματα του ΑΠΟΕΛ, Ντάλσιο και Τζιοβάνι να πλαισιώνονται από τους Πρόδρομο Πετριίδη και Φερνάντο Αλμέιδα, είναι μια φωτογραφία που χρήζει ιδιαίτερης ανάλυσης.
Επί προεδρίας Πρόδρομου Πετρίδη είναι η πρώτη φορά καταρχάς που υπάρχει κοινή φωτογραφία δύο νέων αποκτημάτων.
Όμως το δεύτερο που έγινε για πρώτη φορά και κυρίως αυτό που είναι πιο σημαντικό, δεν είναι ότι επέστρεψε στην Κύπρο, ο Βραζιλιάνος επενδυτής Φερνάντο Αλμέιδα αλλά ότι πλέον βλέπουμε ένα νέο πρόσωπο, να εμφανίζεται από κοινού με την νυν διοίκηση.
Πάντως η κοινή φωτό δίνει το μήνυμα του συναποφασίζουμε και κυρίως ότι μια νέα εποχή ξημερώνει στον Αρχάγγελο.
Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών .Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy. Η δημοσίευση συνιστά πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους και για λογαριασμό της Novibet
