Πριν από δύο χρόνια ο Ματίας Τομάς αποτέλεσε το «πουλέν» του Γκαρσία στον Πανσεραϊκό.
Ο Ουρουγουανός μέσος ήταν ο «Mr assist» και αν κάποιος ψάξει την αρθογραφία της εποχής θα διαπιστώσει ότι ο Τομάς είχε μεγάλη συμμετοχή σε πάρα πολλά γκολ της ομάδας των Σερρών.
Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών .Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy. Η δημοσίευση συνιστά πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους και για λογαριασμό της Novibet
Μάλιστα αυτό που τον έκανε να ξεχωρίζει δεν ήταν η συμμετοχή του στα στατιστικά που είναι πιο γνωστά ( γκολ και ασίστ) αλλά ειδικά στον τομέα των «second assists» δηλαδή των πασών που δημιουργούσαν τις επικίνδυνες καταστάσεις για τις αντίπαλες άμυνες.
Ο Τομάς είναι ένα μεγάλο ερωτηματικό. Όχι γιατί τον επέλεξε ο Γκαρσία αλλά κυρίως για την θέση που θα τον χρησιμοποιήσει. Το δημιουργικό κομμάτι είναι ένα μεγάλο στοίχημα για το ΑΠΟΕΛ και φαίνεται ότι ο Ουρουγουανός θα παίξει σημαντικό ρόλο στην προσπάθεια για να βρεθούν λύσεις.

Δείτε το πρώτο επεισόδιο της εκπομπής SUPER MONDAY για τη νέα σεζόν με καλεσμένο τον Κωνσταντίνο Σωτηρίου. Στο 15:40 αναφέρεται στο ΑΠΟΕΛ: