Η τελευταία επίσκεψη στο Δασάκι και το 0 στα 11 

Η τελευταία επίσκεψη στο Δασάκι και το 0 στα 11 

Το ΑΠΟΕΛ ταξιδεύει αύριο σε μια έδρα που έχει να επισκεφτεί σχεδόν δυο χρόνια. Παρά τρεις μέρες για να είμαστε πιο ακριβείς αφού το τελευταίο του παιχνίδι στο Δασάκι είχε διεξαχθεί στις 15/01/22.

Από εκείνο το παιχνίδι οι γαλαζοκιτρινοι θα ήθελαν πολύ να επαναλάβουν το σκορ. Ήταν ένα εμφαντικό 0-3, με σκόρερ τους Κβιλιτάια (20’), Νατέλ (34’) και Σατσιά (74’).

Αυτό που δεδομένα όμως δεν μπορούν να επαναλάβουν είναι τα πρόσωπα. Από εκείνη την ενδεκάδα οι μόνοι δυο ποδοσφαιριστές που ξεκίνησαν και εξακολουθούν να είναι στο ρόστερ είναι ο Κβιλιτάια και ο Ντονγκαλά.

Ο Γεωργιανός επιθετικός θα είναι δεδομένα εκτός λόγω της τιμωρίας του. Ο Ντονγκαλά που φέτος δεν έχει χάσει παιχνίδι πρωταθλήματος, υπάρχει πιθανότητα να μείνει εκτός κυρίως για λόγους ξεκούρασης. Από τις αλλαγές μόνο οι Σατσιάς και Εφραίμ θα μπορούσαν να θυμίσουν τα πρόσωπα από πλευράς γαλαζοκιτρίνων που αγωνίστηκαν σε εκείνο τον αγώνα.

fgdgsfd