Ιουλιάνα/Σκιαγραφεί την Σλόβαν και μας λέει γιατί είναι "ΤΥΧΕΡΟ το ΑΠΟΕΛ"

Close
Ιουλιάνα/Σκιαγραφεί την Σλόβαν και μας λέει γιατί είναι "ΤΥΧΕΡΟ το ΑΠΟΕΛ"

Η Σλόβαν αξιοποίησε τα προβλήματα που προκάλεσε ο κορωνοιός και πέρασε νικηφόρα από το Βουκουρέστι απέναντι στην Στεάουα. Οι Τσέχοι πήραν το εισιτήριο κερδίζοντας 2-0 και τώρα θα φιλοξενήσουν το βράδυ της Πέμπτης στην έδρα τους το ΑΠΟΕΛ.

Η Στεάουα έπαιξε με νεαρούς της Β΄ομάδας. Πέραν τούτου ατύχησε να χάσει ποδοσφαιριστή που πήρε μεταγραφή τελευταία μέρα, από το 10ο λεπτό λόγω τραυματισμού με αποκορύφωμα πως από το 20΄ έμεινε με 10 λόγω αποβολής!

Η ιστοσελίδα μας www.kerkida.net μίλησε με την Ρουμάνα δημοσιογράφο Iuliana Spirache η οποία καλύπτει το ρεπορτάζ της Στεάουα και είχε παρακολουθήσει τον αγώνα με την Σλόβαν την περασμένη Πέμπτη.

Ιουλιάνα καταρχήν πως είναι η κατάσταση στην ομάδα; Ξεπέρασαν τα προβλήματα;

Ναι, ναι. Επέστρεψαν ήδη οκτώ παίκτες πίσω και ο προπονητής. Όλοι αυτοί δεν είχαν συμπτώματα, ήταν απλά θετικοί.

Το ΑΠΟΕΛ με την Σλόβαν, είναι καλή ομάδα;

Καλή ομάδα; Μόνο στις εκτελέσεις φάουλ είναι καλοί.

Ποιους παίκτες ξεχώρισες;

Τον Γιουσούφ (Νο21) και τον Μοσκέρα (Νο8). Ο Γιουσούφ ήταν πολύ επικίνδυνος, πέτυχε και το πρώτο τέρμα. Περίμενα πως θα ήταν καλός ο Πέσεκ. Είναι μέσος και πρόσφατα αγωνίστηκε και στην Εθνική Τσεχίας όμως στον αγώνα με την Στεάουα δεν ήταν καθόλου καλός.

Είναι γενικά καλή ομάδα, δυνατή;

Όχι, είναι αδύνατη ομάδα.

Αν αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα Ρουμανίας, σε ποιά θέση θα την έβαζες με βάση τα όσα παρακολούθησες;

Είναι ομάδα για τα Play Out. Θα έλεγα 1η με 3η θέση στο Β΄γκρουπ.

Τι στοιχεία έχει γενικά ως ομάδα;

Έχουν μερικούς γρήγορους ποδοσφαιριστές και κάνουν πολύ γρήγορες αντεπιθέσεις. Όπως σας είπα στα στημένα είναι καλοί. Έχουν ψηλούς παίκτες με καλές τοποθετήσεις και ξέρουν πως να κερδίσουν σε αυτά τους αντιπάλους τους. Eίναι πολύ... επιθετικοί όταν εκτελούν στημένα. 

Αν η Στεάουα δεν είχε τα προβλήματα με τον covid δεν είχαν την παραμικρή πιθανότητα. 100% θα κέρδιζε η Στεάουα. Είχαν απέναντι τους μία ομάδα με νεαρούς ποδοσφαιριστές που πρώτη φορά αγωνίζονταν μαζί ενώ είχε και αποβολή και τραυματισμό από το ξεκίνημα και δυσκολεύτηκαν.

Τι περιμένεις από το ΑΠΟΕΛ τώρα;

Το ΑΠΟΕΛ για μένα θα περάσει στους ομίλους χωρίς προβλήματα. Ξέρω πως το ΑΠΟΕΛ έχει καλή ομάδα. Αν είναι σοβαροί και προσεκτικοί θα προκριθούν. Ξέρω τον Αρτούρ Ζόρζε, είναι καλός αμυντικός και θα βοηθήσει πολύ το ΑΠΟΕΛ. Εδώ δεν είχε ευκαιρίες. Είναι πολύ καλός, είναι σωστή μεταγραφή για την ομάδα της Κύπρου.

Τι πρέπει να κάνει το ΑΠΟΕΛ για να πετύχει τον στόχο του;

Να κρατήσει μπάλα και να προσπαθήσει να μην τους δώσει κόρνερ και φάουλ κοντά στην περιοχή. Να είναι πολύ προσεκτικοί στα τελευταία 30 μέτρα. Επίσης να σας πως πως αμυντικά δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο η Σλόβαν. Έχουν αδυναμίες. Το ΑΠΟΕΛ έχει καλούς παίκτες με ποιότητα μπροστά, θα τους κάνουν ζημιά.

Να σας πω όμως κάτι. Το ΑΠΟΕΛ είναι τυχερό.

Γιατί είναι τυχερό;

Αν δεν συνέβαινε αυτό που έγινε με τον κορωνοιό και η Στεάουα ήταν φουλ θα είχε περάσει την Σλόβαν και θα απέκλειε και το ΑΠΟΕΛ και θα έμπαινε στους ομίλους. Δεν θα είχαν ούτε η Σλόβαν ούτε το ΑΠΟΕΛ πιθανότητες αν η Στεάουα ήταν χωρίς αυτά τα προβλήματα.

Κλείνοντας να μας πεις και την πρόβλεψή σου;

1-2 ή 0-2.

ΑΠΟΕΛ43

Bet on Alfa, o αγώνας αρχίζει εδώ

ΑΠΟΕΛ43