Ήθελε Santos, πρόλαβε το ΑΠΟΕΛ!

Ήθελε Santos, πρόλαβε το ΑΠΟΕΛ!

Tα τυπικά έχουν απομείνει για να οριστικοποιηθεί το deal του ΑΠΟΕΛ με τη Flamengo για τον Rafael Santos με τη μορφή δανεισμού.

Parimatch: Παίξε στην Parimatch με Cashout, 100% bonus εγγραφής, Livestreaming και πολλές άλλες προσφορές!
 
Στην ιστοσελίδα colunadofla.com, σημειώνεται ότι σύμφωνα με πληροφορίες του δημοσιογράφου Venê Casagrande, πριν από 15 μέρες η Ρίο Άβε από την Πορτογαλία απέστειλε πρόταση για την απόκτηση του Santos, αλλά βρήκε κλειστές πόρτες, λόγω… ΑΠΟΕΛ.
 
Η Flamengo επέλεξε να ανανεώσει το συμβόλαιό της μέχρι το 2023 με τον 22χρονο αμυντικό και να τον παραχωρήσει δανεικό στο ΑΠΟΕΛ. 
 
"Ο Santos θα πάει στο ΑΠΟΕΛ για 1 χρόνο με οψιόν ανανέωσης και ο μισθός θα καταβάλλεται 100% από την κυπριακή ομάδα. Αν το ΑΠΟΕΛ αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ, η Flamengo θα λάβει μπόνους 50 χιλιάδες ευρώ και αν παίξει Γιουρόπα Λιγκ το ποσό αυτό πάει στις 25 χιλιάδες" τονίζεται επίσης στο εν λόγω δημοσίευμα.