Το ΑΠΟΕΛ στο τελευταίο του φιλικό, απέναντι στην Ένωση, πριν από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος δεν ήταν καλό.
Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών .Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy. Η δημοσίευση συνιστά πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους και για λογαριασμό της Novibet
Τουλάχιστον με βάση τα δείγματα που είχε δείξει στα προηγούμενα φιλικά, του έλειψε η φρεσκάδα και οι νέες ιδέες.
Σαφώς και η απόφαση του Γκαρσια να μοιράσει εκ νέου τον χρόνο μεταξύ αυτών που δεν θεωρούνται ως οι βασικοί (έπαιξαν το μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα) και των βασικών (έπαιξαν για ένα μισάωρο στο τέλος) είναι η μεθοδολογία που ακολούθησε γενικότερα σε όλους τους φιλικούς αγώνες στην Κύπρο όμως στο Παραλίμνι και οι δύο ενδεκάδες έδειχναν μουδιασμένες και με αρκετά λάθη στον τρόπο παιχνιδιού τους.
Ηταν λοιπόν ένα καλό μάθημα ότι καμία ομάδα δεν έχει εγγυημένο οποιοδήποτε αποτέλεσμα και αφού αυτή η εμφάνιση έρχεται λίγες μέρες πριν από την πρεμιέρα ως εξαίρεση των προηγούμενων εμφανίσεων, αποτελεί ένα καμπανάκι του τι δεν πρέπει να κάνουν την ερχόμενη Κυριακή απέναντι στην Freedom 24.
