Κατάστρεψαν ότι έχτισαν

Κατάστρεψαν ότι έχτισαν

Οι δύο νίκες απέναντι σε Ομόνοια και ΑΕΛ πήγαν στράφι για τους γαλαζοκίτρινους που δεν θύμιζαν σε τίποτε την ομάδα που εμφανίστηκε στις δύο προηγούμενες αγωνιστικές. 

Η ομάδα του…απόντα Γκαρσία, ήταν νωθρή, χωρίς ιδέες και η αναγκαστική αλλαγή του Λαίφη ήταν το πιο καίριο κτύπημα (χειρότερο ακόμα και από το πέναλντι που έδωσε προβάδισμα στην Ανόρθωση) αφού έχασε την δύναμη της στον αέρα ενώ η άμυνα του ΑΠΟΕΛ πελαγοδρομούσε σε κάποιες φάσεις.

Μπροστά η επιλογή του Γκαρσία να ξεκινήσει με τον Αμπάγκνα και να μεταφέρει τον Τομάς στα άκρα αποδείχτηκε εκ των πραγμάτων λανθασμένη ενώ οι αλλαγές καθυστέρησαν ανεξήγητα πολύ. Ενώ η ομάδα δεν έβρισκε ευκαιρίες, ο προπονητής δεν έδωσε ουσιαστικά χρόνο σε Μαρκίνιος και Κούτσακο αφού τους πέρασε στο παιχνίδι στο 80’. Πραγματοποίησε μόνο 4 αλλαγές εκ των οποίων η μία αναγκαστική νωρίς στο πρώτο ημίχρονο. Ο Γκαρσία γενικότερα έκανε ένα από τα χειρότερα του κοουτσαρίσματα όντας στην κερκίδα. 

Το αποτέλεσμα αυτό είναι ίσως καθοριστικό σε σχέση με τις ελπίδες που θα μπορούσε να έχει το ΑΠΟΕΛ για να διεκδικήσει θέση στην Ευρώπη μέσω του πρωταθλήματος αφού όλες οι υπόλοιπες ομάδες που προηγούνται άνοιξαν στο +3 τη διαφορά.

Στοίχημα στη Novibet
Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών .Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy. Η δημοσίευση συνιστά πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους και για λογαριασμό της Novibet