Καθόλου τυχαία "Νο.1" ο ΕΦΡΑΙΜ

Close
Καθόλου τυχαία "Νο.1" ο ΕΦΡΑΙΜ

Από χθες Παρασκευή άρχισαν οι ανακοινώσεις για τον προγραμματισμό, από το ΑΠΟΕΛ. Στις 17:00 γνωστοποιήθηκε η οριστική συμφωνία με τον Μαρίνο Ουζουνίδη και δυο ώρες αργότερα οι γαλαζοκίτρινοι ενημέρωσαν για την συμφωνία με τον Γιώργο Εφραίμ, μέχρι το 2023. Σήμερα συνεχίστηκαν οι ανακοινώσεις.

"Ο Γιώργος βρίσκεται στον ΑΠΟΕΛ από το 2014 και είναι ένας εκ των αρχηγών της ομάδας μας. Επιθυμούμε να τον ευχαριστήσουμε για τη σημαντική μείωση που δέχθηκε σε σχέση με τις ετήσιες απολαβές του" σημείωσε μεταξύ άλλων η διοίκηση της ομάδας.

Δεν ήταν τυχαίο που η συγκεκριμένη εκκρεμότητα ήταν από τις πρώτες που έκλεισε και ανακοίνωσε η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης πιστεύει πολύ τον διεθνή ακραίο (σ.σ ήταν βασικός στα ντέρμπι με Ομόνοια και Απόλλωνα πριν την διακοπή) και ξέρει πως όταν είναι υγιής μπορεί να δώσει πάρα πολλά.

Parimatch: Παίξε στην Parimatch με Cashout, 100% bonus εγγραφής, Livestreaming και πολλές άλλες προσφορές!

Πέραν της ποιότητας του, είναι μέλος της ομάδας εδώ και χρόνια και ξέρει ακριβώς τι χρειάζεται το ΑΠΟΕΛ. Σημαντική παρουσία και για τ' "αποδυτήρια" αφού είναι δεδομένο πως οι αλλαγές στο ρόστερ θα είναι πολλές φέτος και ο Εφραίμ ως... παλιός θα έχει και αυτό τον σημαντικό ρόλο, της καθοδήγησης των νέων.

Νικόλας Γωγάκης

δφβδβδφ