ΚΕΡΔΙΣΕ ή ΕΧΑΣΕ;/Δεν ανταποκρίνονται...

Close
ΚΕΡΔΙΣΕ ή ΕΧΑΣΕ;/Δεν ανταποκρίνονται...

Αν κάποιος που δεν ήξερε το σκορ, ήταν έξω από το ΓΣΠ ή άκουγε κάποιες από τις δηλώσεις που έγιναν από Τόμας Ντολ, Νεκτάριο Πετεβίνο και Πραξιτέλη Βούρο μετά τον αγώνα με την Δόξα, θα δυσκολευόταν να καταλάβει αν το ΑΠΟΕΛ κέρδισε ή έχασε.

αψσ

 

Το 2-0 δεν αποτυπώθηκε σε καμία περίπτωση στην ψυχολογία οπαδών, παικτών, διοικούντων, προπονητικού τιμ. Το χαρακτηριστικό στην... ατμόσφαιρα ήταν η απογοήτευση. Αυτό δεν δημιουργήθηκε βέβαια τώρα, αλλά τις τελευταίες βδομάδες.

Εδώ και αρκετό καιρό δεν ανταποκρίνεται το ΑΠΟΕΛ. Το 3Χ3 στο πρωτάθλημα απλώς βάζει το πρόβλημα κάτω απ' το χαλί. Και το πρόβλημα είναι πως το ΑΠΟΕΛ δεν παίζει καλό ποδόσφαιρο.

Το καλοκαίρι υπήρχε η παραδοχή από όλους πως ο προγραμματισμός ήταν πολύ καλός, με παίκτες επιπέδου. Όμως είναι εμφανές πως παίκτες και προπονητής δεν ανταποκρίνονται. Το... υπογραμμίζουν και οι αποδοκιμασίες του κόσμου την ώρα του αγώνα. Ενός αγώνα που η ομάδα τους κέρδισε με 2-0 και είχε γύρω στο 70% κατοχή!

Είναι τόσο καθαρό όσον αφορά στους παίκτες ότι δεν ανταποκρίνονται, που ο Ντολ βγαίνει δημόσια και λέει ξεκάθαρα ότι κάποιοι πρέπει να παίζουν καλύτερα.

Και ο ίδιος ο Γερμανός προφανώς έχει ευθύνη. Αυτός διαχειρίζεται το -εξαιρετικό όπως είναι η γενική παραδοχή- ρόστερ. Μοιάζει να μην μπορεί να πάρει από τους παίκτες του αυτό που μπορούν και πολλοί είναι πολύ κάτω από τις αποδεδειγμένες δυνατότητές τους.

Αυτή είναι η εικόνα σήμερα στο ΑΠΟΕΛ και με το πρόγραμμα που ακολουθεί να έχει στη σειρά πολλά δύσκολα παιχνίδια, είναι δεδομένο πως πρέπει αυτό που βγάζουν στο γήπεδο οι γαλαζοκίτρινοι, να αλλάξει άμεσα...

Bet on Alfa, o αγώνας αρχίζει εδώ

123214

Νικόλας Γωγάκης