Ψάξαμε λίγο περισσότερο για τον Γερμανό ρεφ του ΑΠΟΕΛ - Ομόνοια και βρήκαμε πως δεν έρχεται σε άγνωστα λημέρια...
Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών .Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy. Η δημοσίευση συνιστά πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους και για λογαριασμό της Novibet
Γνώριμος με το νησί μας ο Florian Badstübner που θα αναλάβει το "αιώνιο" ντέρμπι της Κυριακής στο ΓΣΠ. Ο 34χρονος Γερμανός ρεφ... είχε διευθύνει το Κύπρος - Κόσοβο της Κ17 στις 13 Μαρτίου του 2025, για τα προκριματικά της διοργάνωσης.
Ο διαιτητής έδειξε δύο κίτρινες στους διεθνείς μας και... απέβαλε έναν Κοσοβάρο με απευθείας κόκκινη καθώς και έναν συμπαίκτη του με δεύτερη κίτρινη.
