Κοσόφσκι - ΑΠΟΕΛ και ο συνεργάτης του Γκουαρδιόλα (Σχόλιο από τον Πολωνό)

Close
Κοσόφσκι - ΑΠΟΕΛ και ο συνεργάτης του Γκουαρδιόλα (Σχόλιο από τον Πολωνό)

O Kαμίλ Κοσόφσκι στην σημερινή του στήλη που φιλοξενείται σε ιστοσελίδα της Πολωνίας, αναφέρεται στον Lorenzo Buenaventura - τον φυσιοθεραπευτή και στενό συνεργάτη του Pep Guardiola - και αναφέρει πως ήταν από τους κυριότερους λόγους που ο ίδιος έπαιζε τόσο καλά στο ΑΠΟΕΛ...

Parimatch: Παίξε στην Parimatch με Cashout, Cyberfootball, 100% bonus εγγραφής, Livestreaming και πολλές άλλες προσφορές!

"To 2008 όταν πήγα στην Cádiz, ήμουν χωρίς προετοιμασία γιατί στην Βίσλα έκανα ατομικές προπονήσεις. Έπρεπε να ανέβω για να 'πιάσω' τους υπόλοιπους και τελικά απέκτησα πρόβλημα. Αυτός είναι ο λόγος που θυμάμαι ότι ένας εξαιρετικός φυσιοθεραπευτής ήταν μαζί μας. Αναφέρομαι στον Lorenzo Buenaventura. Από τότε οι κορυφαίοι Ισπανοί παίκτες πήγαιναν σε αυτόν για αποθεραπεία. Ανάμεσά τους και ο Μικέλ Αρτέτα. Αργότερα η Μπαρτσελόνα τον πήρε απ' την Cádiz και από τότε ο Guardiola δουλεύει μαζί του σε κάθε ομάδα. Ήταν και στην Μπάγερν και τώρα είναι στην Σίτι. Ήταν τρομερός σπεσιαλίστας και πιθανότατα ήταν ο λόγος που αργότερα στο ΑΠΟΕΛ έπαιξα καταπληκτικά και καταφέραμε να βάλουμε την Κυπριακή ομάδα στους ομίλους του Champions League".

γδσ

Pep Guardiola και Lorenzo Buenaventura