ΧΑΤΖΗΛΟΥΚΑΣ: "Ούτε ένα στο εκατομμύριο πρώτος προπονητής"

Close
ΧΑΤΖΗΛΟΥΚΑΣ: "Ούτε ένα στο εκατομμύριο πρώτος προπονητής"

Ολοκληρώθηκε η διάσκεψη τύπου του Λούκα Χατζηλούκα για το αυριανό παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ με την Σεβίλλη. 

Το www.kerkida.net ήταν στην αίθουσα διασκέψεων του ΓΣΠ, διαβάστε όσα ειπώθηκαν: 

Πρώτος πήρε τον λόγο ο Γιάκολις: “Αύριο θα παίξουμε με μια μεγάλη ομάδα και είναι σημαντικό το παιχνίδι. Θα είναι σημαντικό για εμπειρία” 

Για τον νέο προπονητή: “Ελπίζω να μας επηρεάσει θετικά ο προπονητής. Έχει έρθει πριν δύο μέρες. Είναι ένας θρύλος του ΑΠΟΕΛ και μπορεί να μας βοηθήσει. Θα είναι μια θετική αλλαγή”

sdasdf

ΛΟΥΚΑΣ: “Αυτή η ομάδα έχει προκριθεί. Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά. Θα συμφωνήσω ότι οι εμφανίσεις μας χρειάζονται βελτίωση. Αυτό θα γίνει σιγά σιγά. Πιστεύω ότι αδικείτε την ομάδα εσείς οι δημοσιογράφοι. Υπάρχει κούραση στην Ευρώπη. Γίνεται αυστηρή κριτική στο ΑΠΟΕΛ. Δεν ξέρω τι θα αλλάξει ο νέος προπονητής αλλά μπορεί να βελτιώσει τις εμφανίσεις μας” 

“Είναι μια πρόκληση το παιχνίδι με την Σεβίλλη. Το ξέρω ότι όλοι θέλουν να παίξουν”

“Καταρχάς θαυμάζω τον Σωφρόνη αλλά για μένα… ούτε ένα στο εκατομμύριο να μείνω πρώτος προπονητής στο ΑΠΟΕΛ. Ο καθένας αποφασίζει την ζωή που θέλει να κάνει στο ποδόσφαιρο. Θεωρώ ότι έχω περάσει πολλά σαν προπονητής στην Δόξα. Μπορεί να είναι μικρή ομάδα αλλά η πίεση και το άγχος που υπάρχει είναι πάρα πολλύ. Έχουμε αποφασίσει με τον Πρόεδρο ποιο θα είναι το μέλλον μου στο ΑΠΟΕΛ. Το έχουμε συμφωνήσει ξεκάθαρα. Θα είμαι ο συνεργάτης του νέου προπονητή ή ότι άλλο χρειαστεί η ομάδα” 

Για το ρόστερ του ΑΠΟΕΛ: “Αλίμονο να είμαστε στο ΑΠΟΕΛ και να μην πιστεύουμε ότι η ομάδα μπορεί να παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο. Έχουμε παίκτες απίστευτα καλούς. Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι σημαίνει ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ να πάει εκτός έδρας με την Καραμπάχ και να μπει στους ομίλους. Να πάει εκτός έδρας με την Ντούντελανζ και να πάρεις την πρόκριση. Μπορεί κανείς να αμφισβητήσει το ρόστερ του ΑΠΟΕΛ. Δεν μπορεί καμιά ομάδα στην Κύπρο να παίζει τόσο καλά και να έχει τόσες υποχρεώσεις στην Ευρώπη” 

Για το σύστημα του ΑΠΟΕΛ: “Ξέρουν οι παίκτες μου την αυριανή εντεκάδα. Έχω παίξει το σύστημα με πέντε πίσω και στην Δόξα αλλά δεν μου αρέσει και θα το αλλάξω. Ένα δύο παιχνίδια που θα είμαι εδώ, θα το αλλάξω” 

Bet on Alfa, o αγώνας αρχίζει εδώ

ηγφηφηφγηφγηφγ