Μεγάλο ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ στον ΑΠΟΕΛ

Close
Μεγάλο ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ στον ΑΠΟΕΛ

Όταν ένας ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο και μάλιστα από τα πλέον ηγεμονικά του πρωταθλήματος δεν είναι και τόσο απλό να μιλάμε για οριστικές αποφάσεις και εξελίξεις αν δεν υπάρξει κοινή απόφαση των δύο μερών.

Parimatch: Παίξε στην Parimatch με Cashout, 100% bonus εγγραφής, Livestreaming και πολλές άλλες προσφορές!

Ο Ντε Βινσέντι δεσμεύεται και... δεσμεύει το ΑΠΟΕΛ και για την επόμενη περίοδο. Αν θέλει η μία ή άλλη πλευρά να αποδεσμευτεί από τους όρους συνεργασίας απαραίτητα χρειάζεται συναίνεση. Αυτό σημαίνει στην απλή γλώσσα πρέπει να τα βρουν. Μονομερής διακοπής= μεγάλο κόστος και προφανώς δεν είναι η καλύτερη εποχή για τέτοια.

Τι έχουμε ως δεδομένα; Δεν είναι μυστικό πως οι σχέσεις των δύο πλευρών δεν είναι και οι καλύτερες. Επιπλέον είναι γνωστό πως η πλευρά του ΑΠΟΕΛ δεν είναι καθόλου ικανοποιημένη από την αγωνιστική προσφορά του ποδοσφαιριστή. Δεν συμβαδίζει καθόλου το κόστος-το ύψος του συμβολαίου- με την προσφορά του Τόμας Ντε Βινσέντι. Πόσο μάλλον τώρα με τα νέα οικονομικά δεδομένα του ποδοσφαίρου.

ΠΟΙΑ διευθέτηση είναι που θα γίνει κανείς δεν γνωρίζει και δεν μπορεί να είναι σίγουρος. Η ουσία είναι πως ΑΠΟΕΛ και Ντέβι έχοντας ήδη συνεργαστεί 4.5 χρόνια, λογικά έχουν κοινά, τα οποία θα βοηθήσουν έτσι ώστε να βρεθούν λύσεις και να μην οδηγηθούν σε αδιέξοδα. Υπάρχουν τρόποι για να μην χάσει καμία πλευρά νοουμένου πως θα αντιμετωπιστεί με λογική η κατάσταση.

ε333