Μια κατάσταση που βρίσκεται στα άκρα, αποκάλυψε η ψεσινή ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ, με την οποία κοινοποίησε και την απόφαση της ομάδας, να «διαβαθμίσει» τον ποδοσφαιριστή στην ομάδα νέων.
Από πλευράς γαλαζοκιτρίνων γίνεται ξεκάθαρο ότι είναι δυσαρεστημένοι από την συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή και κυρίως από το χρονικό σημείο που ο ίδιος ο νεαρός αποφάσισε να απέχει των προπονήσεων. Λίγες μέρες πριν από το μεγάλο ντέρμπι κορυφής.
Οι πληροφορίες της ιστοσελίδας μας αναφέρουν ότι ομάδα της δεύτερης κατηγορίας Βελγίου επικοινώνησε με το ΑΠΟΕΛ, παρουσιάζοντας πρόταση για αγορά του ποδοσφαιριστή.
Πιο συγκεκριμένα η Ζούλτε Βάρεγκεμ, η οποία είναι πρωτοπόρος στο πρωτάθλημα και στοχεύει σε άνοδο στην μεγάλη κατηγορία. Όμως το ποσό δεν πλησίαζε ούτε τα μισά από αυτά που όρισε το ΑΠΟΕΛ ως αρχική τιμή διαπραγμάτευσης. Η πρόταση είναι στις 180,000. Το ΑΠΟΕΛ αξιώνει ένα ποσό αρκετά μεγαλύτερο (κοντά στις 400,000), το οποίο δημιουργείται και από το γεγονός ότι ο Σταύρος Γαβριήλ ειναι γέννημα θρέμμα του ΑΠΟΕΛ.
Έτσι οι γαλαζοκίτρινοι δικαιούνται και τα λεγόμενα έξοδα εκπαίδευσης. Ο ποδοσφαιριστής που διατηρεί συμβόλαιο με την ομάδα της Λευκωσίας μέχρι το καλοκαίρι, ήταν απόλυτος ως προς την επιθυμία του, να αποχωρήσει άμεσα απορρίπτοντας και την επέκταση συμβολαίου που του προτάθηκε και που προϋποθέτει απολαβές με εξαψήφιο αριθμό.
Η στάση του ενόχλησε ιδιαίτερα την πλευρά της ομάδας και έτσι με κοινή απόφαση προπονητή και διοίκησης ο Σταύρος Γαβριήλ αποτελεί αυτή την στιγμή ξένο σώμα και το μέλλον του απροσδιόριστο.
