"Μίλησε" για Κλωναρίδη... ΧΩΡΙΣ να τον αναφέρει!

Close
"Μίλησε" για Κλωναρίδη... ΧΩΡΙΣ να τον αναφέρει!

Μιλώντας στην Cablenet το βράδυ της Πέμπτης (09/07), ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ Μαρίνος Ουζουνίδης "μίλησε" για τον Βίκτωρα Κλωναρίδη, χωρίς να τον αναφέρει!

Parimatch: Παίξε στην Parimatch με Cashout, Cyberfootball, 100% bonus εγγραφής, Livestreaming και πολλές άλλες προσφορές!

Όταν ρωτήθηκε για το πώς θέλει να αγωνίζεται το νέο ΑΠΟΕΛ, ο Ελλαδίτης κόουτς ανέφερε: 

"Θέλω μια ομάδα πιο γρήγορη, όχι μόνο σε ταχύτητα αλλά και στην σκέψη και σε τρόπο παιχνιδιού αλλά και μια ομάδα πολύ πιεστική όταν δεν έχουμε την μπάλα. Θέλω την ταχύτητα στον τρόπο σκέψης και παιχνιδιού. Θεωρώ ότι πέρσι υστερούσαμε σε αυτό το κομμάτι και θέλω με τις κινήσεις που θα κάνουμε και τις επιλογές μας να το κάνουμε επιλογές μου να το κάνουμε έτσι ώστε ο κόσμος να βλέπει καλό και γρήγορο ποδόσφαιρο".

Και κάπως έτσι ο Μαρίνος... εξήγησε τους λόγους της μεταγραφής του Βίκτωρα! Ταχύτατος, παίκτης που παίζει στον κενό χώρο, στο όριο του οφσάιντ και παίκτης που πρεσάρει ασταμάτητα όταν η αντίπαλη ομάδα ξεκινά το... χτίσιμο επίθεσης από τα μετόπισθεν. 

Αυτά είναι τα κυριότερα χαρακτηριστικά του πρώην μεσοεπιθετικού της ΑΕΚ, τον οποίο γνωρίζει από πρώτο χέρι ο Ουζουνίδης και γι' αυτό εισιγήθηκε νωρίς νωρίς την απόκτησή του.
 

Σταύρος Παπαδημητρίου