Δηλώσεις από τον πρόεδρο του ΑΠΟΕΛ, Χάρη Φωτίου στην κάμερα της Cablenet μετά τη νίκη επί του Άρη και πριν την εκδήλωση για τα 100χρόνια των "γαλαζοκιτρίνων"! Χθες είχαμε σημειώσει πως την Δευτέρα (9/11) θα υπάρξει ενημέρωση για την έκτακτη Γενική Συνέλευση (ΚΛΙΚ ΕΔΩ), κάτι που επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος στις δηλώσεις του.
Η Winmasters κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β004. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών .Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.
"Χρόνια πολλά σε όλους τους ΑΠΟΕΛίστες. Είναι πολύ δύσκολες οι συνθήκες, αλλά δεν είναι η ώρα. Νιώθω ευλογημένος που είμαι πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ σήμερα. Νιώθω πολύ μικρός και απολαμβάνω όλη αυτή την αγάπη του ΑΠΟΕΛίστα. Είναι τεράστια η ιστορία του ΑΠΟΕΛ, υπηρετήθηκε από τεράστιες προσωπικότητες."
"Το μοναδικό μου κίνητρο όταν ανέλαβα, ήταν να σωθεί το ΑΠΟΕΛ. Ο αγώνας είναι καθημερινός, νιώθω όμως ότι είμαστε σε πολύ καλό στάδιο με τον επενδυτή. Η επόμενη μέρα θα εξαγγελθεί από αύριο. Αύριο θα εξαγγείλουμε την Γενική Συνέλευση για 1/12/2026."
"To 1926 ήταν μια ομάδα ρομαντικών ανθρώπων που έχτισαν μια ομάδα. Δεν ζηλεύουμε κανένα αντίπαλο, σεβόμαστε κάθε αντίπαλο και ίσως να τους κερδίσουμε. Το ΑΠΟΕΛ έχει κάνει βήματα μπροστά, έχουμε πολύ καλή ομάδα και σήμερα είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα όπως ο Άρης."
Την αρθρογραφία της 9ης αγωνιστικής προσφέρει το Στέκι της Σχάρας με αυθεντικούς μεζέδες, εκλεκτά κρεατικά και ψαρικά για κάθε αγωνιστική απόλαυση. Τηλ κρατήσεων: 22671787
