ΜΠΕΖΙΑΚ: "Όλοι πρέπει να το πιστέψουμε, θα τα δώσουμε όλα για ένα καλό αποτέλεσμα"

ΜΠΕΖΙΑΚ: "Όλοι πρέπει να το πιστέψουμε, θα τα δώσουμε όλα για ένα καλό αποτέλεσμα"

Ο Ρόμαν Μπέζιακ παραχώρησε δηλώσεις στα ΜΜΕ μετά την ισοπαλία του ΑΠΟΕΛ απέναντι στον Άγιαξ, στο πρώτο ματς για τα play off του Τσάμπιονς Λιγκ.

ΠΑΙΞΕ ΣΤΗΝ PARIMATCH ΜΕ CASHOUT, €5 BONUS ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ, 100% BONUS ΕΓΓΡΑΦΗΣ, CASHBACK, 100% ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ LIVE, ΔΩΡΑ, ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!

Μεταξύ άλλων ανέφερε ο άσος του ΑΠΟΕΛ…

“Πιστεύω ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Χρειάστηκε να τρέξουμε πολύ. Τελείωσε μόλις το πρώτο μέρος, τώρα πρέπει να ξεκουραστούμε καλά και να αρχίσουμε την προετοιμασία για το δεύτερο”.

“Δεν είμαι χαρούμενος, ούτε δυστυχισμένος. Κάναμε πολύ καλή δουλειά στο πρώτο μέρος και κοιτάζουμε μπροστά για το 2ο παιχνίδι. Όλοι πρέπει να το πιστέψουμε. Αν έχουμε έρθει σε αυτό το σημείο, δεν έχουμε έρθει για το τίποτα... Έχουμε πιθανότητες, θα δουλέψουμε για αυτό και θα τα δώσουμε όλα για ένα καλό αποτέλεσμα”.

“Όχι τίποτα ξεχωριστό δεν μας είπε ο προπονητής. Μιλήσαμε αυτή την εβδομάδα για το ματς. Δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες, το μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού αμυνόμασταν, είναι φυσιολογικό όταν παίζεις απέναντι από τέτοιες ομάδες. Για τώρα, τα πάντα ήταν καλά”.

“Δεν είμαστε απογοητευμένοι. Ακόμα και αν νικούσαμε 1-0, 2-0 σήμερα τίποτα δεν θα είχε τελειώσει. Όλα τελειώνουν την επόμενη εβδομάδα, να πηγαίνουμε βήμα βήμα”.

“Όλοι οι παίκτες έδωσαν όλοι τους την δύναμη, είδαμε ότι πραγματικά αγωνίζονται για αυτή την ομάδα”.

“Η θέση μου είναι όπου με τοποθετήσει ο προπονητής μου. Είμαι πάντα έτοιμος να παίξω όπου με τοποθετήσουν”.