Μπλουμ: "Τα δώσαμε όλα/Γκολ-οφσάιντ στη Σουηδία"

Μπλουμ: "Τα δώσαμε όλα/Γκολ-οφσάιντ στη Σουηδία"

Διαβάστε τι δήλωσε στην κάμερα της Cablenet μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στην Djurgårdens ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, Ντάννυ Μπλουμ.

ΧΟΡΗΓΟI του αγώνα AΠΟΕΛ - Djurgårdens IF η PARIMATCH, η NISSAN CYPRUS και το UNIVERSITY OF NICOSIA

''Είμαστε απογοητευμένοι για τον τρόπο ήρθε ο αποκλεισμός, τα δώσαμε όλα μέχρι το τέλος. Ήμασταν πολύ κοντά για να τα καταφέρουμε και να γράψουμε ιστορία. Δεν είχαμε άλλη ενέργεια στο τέλος. Είμαι περήφανος για την ομάδα γιατί προσπαθήσαμε να ανατρέψουμε το 3-0. Νιώθω αισιόδοξος, πιστεύω θα το μέλλον της ομάδας''. 

Για το που πιστεύει ότι κρίθηκε η πρόκριση: 

''Ίσως να έπαιξε ρόλο το γεγονός ότι η ομάδα της Djurgårdens ήταν πιο έτοιμη με περισσότερα παιχνίδια στα πόδια της. Νομίζω ότι η πρόκριση κρίθηκε στην Σουηδία. Δεχτήκαμε γκολ από τα πενήντα μέτρα νομίζω και το δεύτερο γκολ ήταν ένα οφσάιντ που δεν είδε ο διαιτητής. Κρατάμε τα θετικά και κοιτάμε την δύσκολη σεζόν που ακολουθεί. Στόχος να ανεβάσουμε την κορυφή όπου και ανήκει''. 

Για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος: 

''Είμαστε το ΑΠΟΕΛ, δεν βλέπουμε τι κάνουν οι άλλες ομάδες. Έχουμε πολλή ποιότητα ως ομάδα και πρέπει να δείχνουμε σε κάθε ματς. Ξέρω ότι θα είναι δύσκολο το πρωτάθλημα αλλά θα βλέπουμε κάθε αγώνα ξεχωριστά για να πετύχουμε το στόχο μας''. 

Για το γκολ που πέτυχε και τους προσωπικούς του στόχους: 

''Είμαι κουρασμένος γιατί αγωνίστηκα τόσα λεπτά μετά από αρκετό καιρό. Έκανα καλή προετοιμασία και δίνω τον καλύτερό μου εαυτό για να είμαι έτοιμος. Νιώθω καλύτερα και θα είμαι καλύτερο παιχνίδι με παιχνίδι. Είμαι χαρούμενος που ήρθα στο ΑΠΟΕΛ και θα τα δώσω όλα για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της''.   

Κ

Κ