ΝΕΚ για παρουσία ΑΠΟΕΛ με Ομόνοια: "Τουλάχιστον ο ποδοσφαιρικός εγωισμός πρέπει να είναι εκεί"

Close
ΝΕΚ για παρουσία ΑΠΟΕΛ με Ομόνοια: "Τουλάχιστον ο ποδοσφαιρικός εγωισμός πρέπει να είναι εκεί"

Σχόλιο από τον Νεκτάριο Αλεξάνδρου στο Super Monday για την παρουσία του ΑΠΟΕΛ στο ντέρμπι με την Ομόνοια. O μόνιμος συνεργάτης της εκπομπής μας ανέφερε χθες...

Νέα πλατφόρμα Parimatch - Νέα εμπειρία στοιχήματος

Αρχικά: "Το ΑΠΟΕΛ δεν έβαλε δύσκολα στην Ομόνοια σχεδόν σε κανένα σημείο του παιχνιδιού. Προσπάθησε περισσότερο να περιορίσει την Ομόνοια και ειδικά από την πλευρά του Λέζιακς".

Αν επηρέασε ότι το ΑΠΟΕΛ ήταν βαθμολογικά αδιάφορο: "Αν ήταν αδιάφορο το ΑΠΟΕΛ τότε υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. Δεν μπορείς να παίζεις με την Ομόνοια και να είσαι αδιάφορος. Σε αυτό το παιχνίδι για μένα δεν υφίσταται το θέμα του βαθμολογικού κινήτρου. Παίζεις με την Ομόνοια, μια ομάδα που προσπαθεί να πάρει το πρωτάθλημα και να σε αποκαθηλώσει. Τουλάχιστον ο ποδοσφαιρικός εγωισμός πρέπει να είναι εκεί για να προσπαθήσεις να αντιμετωπίσεις τον αγώνα. Έτσι θα το έβλεπα εγώ προσωπικά αν ήμουν ποδοσφαιριστής. Δεν εννοώ ότι αν ήμουν εκεί θα ήταν διαφορετικά, δεν το λέω από αυτή την άποψη. Απλά λέω πως θα μπορούσε να το αντιμετωπίσει ένας ποδοσφαιριστής".

Για το ότι είχαν την στήριξη του κόσμου με την παρουσία των οργανωμένων στην προπόνηση: "Αυτά παίζουν τον ρόλο τους αλλά στο τέλος της μέρας δεν παίζει ο κόσμος, η ομάδα παίζει ρόλο και το πόσο έτοιμη είναι".

ΔΕΙΤΕ ΤΟ Β' ΜΕΡΟΣ

Την εκπομπή οδηγεί με ασφάλεια η BMW, μέλος του Ομίλου Πηλακούτα

Pilakoutas Super Monday DIGITAL