Νεκτάριος για ΟΛΑ/ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Close
Νεκτάριος για ΟΛΑ/ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Στο Sports 1 και την εκπομπή “12 και γκολ” μίλησε ο Νεκτάριος Πετεβίνος. 

Parimatch: Παίξε στην Parimatch με Cashout, 100% bonus εγγραφής, Livestreaming και πολλές άλλες προσφορές!

Μεταξύ άλλων είπε ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ... 

Για την θέση της Ομόνοιας για πρωταθλητή:

"Αν τεθεί από πλευράς Ομόνοιας, η θέση η δική μας είναι ξεκάθαρη. Από την στιγμή που η πιο σημαντική περίοδος ήταν τα πλέι οφ και τίποτα δεν μπορούσε να υποδείξει το πρωταθλητή, τότε σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί αυτή η χρονιά ότι ανέδειξε πρωταθλητή. Ο κύριος Μπεργκ είπε δικαίως η Ομόνοια κατέκτησε το πρωτάθλημα ενώ την πρώτη βδομάδα του Μάρτη έλεγε ότι όλα είναι ανοικτά και το ότι η Ομόνοια δεν είναι το φαβορί. Την ίδια ώρα βέβαια είχαμε και την αναφορά του κύριου Παπασταύρου ότι πρέπει να δούμε τι κάνουν οι άλλες χώρες. Ήδη έχουμε οκτώ χώρες που έχουν βγάλει αποφάσεις με διάφορους τρόπους. Στην Γαλλία και την Σκωτία υπήρχε μία διαφορά 12-15 βαθμών τότε είναι εύκολο να ανακηρυχθεί ο πρωταθλητής. Αν όμως είναι μικρή η διαφορά όπως το Γιβραλτάρ που η 2η ομάδα είναι τέσσερις βαθμούς πίσω, δεν ανακηρύχθηκε πρωταθλητής. Στην Ολλανδία οι ομάδες ήταν ισόβαθμες, ο Άγιαξ είπε ότι δεν ήθελε τον τίτλο που δεν κρίθηκε στο γήπεδο παρόλο που έγινε σκέψη για πρωταθλητή. Αν πάρουμε την αναφορά του κύριου Παπασταύρου ότι πρέπει να δούμε τι κάνουν οι άλλες χώρες, οι άλλες χώρες είναι ξεκάθαρο τι κάνουν”  

Αν βοηθά οικονομικά η διακοπή:

“Μακάρι να μην υπήρχε. Είναι ακόμα πιο τρομακτικό αυτό που έρχεται. Όλες οι παράμετροι που διέπουν το ποδόσφαιρο θα έχουν μία πτώση. Η εμπορική αξία των παικτών έχει ήδη πάει γύρω στο 25% κάτω, οι χορηγοί έχουν εξαφανιστεί. Τα πάντα μπαίνουν σε μία νέα βάση. Σε καμία περίπτωση δεν ωφελεί η διακοπή” 

Για την παρουσία του κόσμου στις εξέδρες της νέας περιόδου: “Δεν έχουμε καμία ένδειξη ότι θα ισχύσει κάτι τέτοιο. Είναι πολύ σημαντικό να ξέρουμε ότι θα έχουμε κόσμο” 

Για τις συζητήσεις με τους παίκτες: “Εμείς είχαμε καταλήξει σ΄ένα διακανονισμό με τους περισσότερους στο ενδεχόμενο που θα συνεχιζόταν το πρωτάθλημα. Από την στιγμή που τέλειωσε το πρωτάθλημα, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο από το να χτίσουμε μια ομάδα για την νέα χρονιά. Η επιτροπή κάνει συναντήσεις με τον κάθε ποδοσφαιριστή. Είναι μια χρονοβόρα διαδικασία. Όποτε έχουμε κατάληξη, το ανακοινώνουμε” 

“Αυτή την στιγμή δεν ξέρω ποια ομάδα κάνει διαπραγματεύσεις με άλλη ομάδα και κάτω υπό ποια βάση. Καμιά ομάδα δεν μιλάει με άλλη για τα λεφτά. Θα είναι ένα περίεργο καλοκαίρι. Για παράδειγμα για τον Μπέλετς, είμαστε σε συζητήσεις με την Σαμπντόρια εδώ και καιρό. Εδώ και ένα μήνα δεν έχουμε καμία απάντηση” 

Βούρος… “Έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022 με το ΑΠΟΕΛ. Λόγω ενός οικογενειακού θέματος έχει εκφράσει αυτή την σκέψη χωρίς να είναι ακόμα απόφαση. Οποιαδήποτε παραχώρηση του θα είναι προς όφελος του ΑΠΟΕΛ” 

Μερκής: “Θα συζητήσουμε τις επόμενες μέρες”