ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ: "Μεγάλη ιστορία η Ανόρθωση, είμαστε η μεγαλύτερη ομάδα της Κύπρου"

Close
ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ: "Μεγάλη ιστορία η Ανόρθωση, είμαστε η μεγαλύτερη ομάδα της Κύπρου"

Τοποθετήσεις ενόψει του αγώνα με την Ανόρθωση στα ημιτελικά του κυπέλλου και όχι μόνο είχαμε από τον Εκπρόσωπο Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριου Πετεβίνου στο Super Sport FM.

Ψάχνεις δυνατό cash out, ανταγωνιστικές προσφορές ή μήπως την πιο εξελιγμένη ιστοσελίδα; Παίξε στην Parimatch!

-«Η κάθε κατάκτηση έχει πίσω της μία πορεία και η πορεία που μας έχει φέτος μέχρι τα ημιτελικά, δεν ήταν καθόλου εύκολη, καθώς η κλήρωση μας έφερε σε κάθε φάση με ισχυρά εμπόδια. Ελπίζω πως αυτό από την άποψη των οιωνών να είναι θετικό και να μας φτάσει μέχρι την κατάκτηση του Κυπέλλου, όμως έχουμε μπροστά μας δύο ισχυρά εμπόδια μέχρι να το κάνουμε αυτό. 

Το πρώτο εμπόδιο είναι η Ανόρθωση, με μία μεγάλη ιστορία, η οποία φαίνεται πως επιστρέφει σε καλή αγωνιστική εικόνα, βάση όσα έδειξε στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Έχουμε όμως την πεποίθηση πως θα τα καταφέρουμε και ως η μεγαλύτερη ομάδα της Κύπρου, από άποψη κατακτήσεων τίτλων, θέλουμε να πάρουμε την πρόκριση».

-«Προσωπική μου άποψη είναι πως έχει ανέβει η αυτοπεποίθηση στην ομάδα με τον Πουρσαϊτίδη. Όταν υπάρχει ένα σωστό τακτικό πλάνο και το έχουν κατανοήσει οι ποδοσφαιριστές και μέσα από αυτό, ανεβαίνει η αυτοπεποίθηση των ποδοσφαιριστών, αφού βλέπουν πως είναι μέρος ενός μεγαλύτερου κομματιού στην ομάδα και βγάζουν τον καλύτερο εαυτό τους στο γήπεδο. Παίζουν για την ομάδα. Καλή η ατομική ποιότητα, όμως πάνω από όλα είναι η ομάδα».

-«Εκτός είναι ο Ζόρζε ο οποίος είχε πρόβλημα στη μέση, θα δούμε αν θα μπει σήμερα κανονικά στο πρόγραμμα. Δεν νομίζω πως έχει κάτι, αλλά θα εκτιμηθεί από το τεχνικό τιμ. Πέρα από τους γνωστούς, τους οποίους βλέπουμε με πολύ χαρά να γίνονται καλύτερα καθημερινά, όλοι οι υπόλοιποι είναι διαθέσιμοι».