NEO (ΑΠΟΕΛ)/Έρχεται o Ιβάν-Στους μεγάλους βραβευθέντες της επετειακής εκδήλωσης

NEO (ΑΠΟΕΛ)/Έρχεται o Ιβάν-Στους μεγάλους βραβευθέντες της επετειακής εκδήλωσης

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, νυν προπονητής της Εθνικής Ελλάδας, θα είναι ένας από τους μεγάλους βραβευθέντες στη λαμπρή επετειακή εκδήλωση για τα 100 χρόνια ιστορίας του ΑΠΟΕΛ. Το ΚΕΡΚΙΔΑ ΝΕΤ έχει το ρεπορτάζ. ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ SUPER MONDAY

Ο Σέρβος τεχνικός έχει συνδέσει άρρηκτα το όνομά του με τον Θρύλο, οδηγώντας τον σε μεγάλες εγχώριες επιτυχίες, αλλά και στην ιστορική πορεία μέχρι τα προημιτελικά του Champions League τη σεζόν 2011-2012.
Η βράβευσή του αποτελεί αναγνώριση της τεράστιας προσφοράς του και της ξεχωριστής θέσης που κατέχει στην ιστορία του ΑΠΟΕΛ.

Η Winmasters κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β004. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών .Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy. Η δημοσίευση συνιστά πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους και για λογαριασμό της Winmasters.