Νεότερο προκύπτει από Ιορδανία και τους Ομάρ Χάνι - Μούσα Αλ Τάμαρι. Αναφορά της Ομοσπονδίας για αίτημα του νέου προπονητή του ΑΠΟΕΛ για να εξετάσει όλους τους ποδοσφαιριστές. Μάλλον απ' ότι φαίνεται οι ιθύνοντες της Ομοσπονδίας να μην γνωρίζουν πως οι πρωταθλητές δεν έχουν ανακοινώσει τον νέο τους τεχνικό.
Η Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου της Ιορδανίας με δημοσίευμα ενημερώνει για τις προθέσεις του ΑΠΟΕΛ.
Σύμφωνα λοιπόν με την JFA ο Ομάρ Χάνι θα αποχωρήσει από τις προπονήσεις της Ολυμπιακής ομάδας της χώρας για να συμμετάσχει στις προπονήσεις του ΑΠΟΕΛ, αφού ο νέος προπονητής (!) ζήτησε να δει όλους τους ποδοσφαιριστές συμπεριλαμβανομένου τους Τάμαρι και Χάνι.
Σημειώνεται επίσης πως η Ομοσπονδία απευθύνθηκε στο ΑΠΟΕΛ για να καθοριστεί η ημερομηνία επιστροφής του Χάνι ούτως ώστε να συμμετάσχει στα τελικά της διοργάνωσης.
**Έχουμε πληροφορηθεί πως το ΑΠΟΕΛ έχει ζητήσει να έρθουν έγκαιρα οι δυο Ιορδανοί ποδοσφαιριστές και δεν έχει να κάνει με αίτημα του νέου προπονητή που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία των πρωταθλητών.
*Φωτογραφία του Ομάρ Χάνι από τη σημερινή προπόνηση
