Ντάλσιο, Μαρκίνιος δείχνουν τον δρόμο στον ΑΠΟΕΛ

Ντάλσιο, Μαρκίνιος δείχνουν τον δρόμο στον ΑΠΟΕΛ

Δυο μεταγραφικές κινήσεις του περασμένου καλοκαιριού που κρίνονται επιτυχημένες. Περιπτώσεις που δείχνουν τον δρόμο στον ΑΠΟΕΛ πως θα κινηθεί ενόψει της νέας μεταγραφικής περιόδου.

Cap St Georges - Ένα ολοκαίνουργιο Luxury Hotel & Resort 5 αστέρων στη νοτιοδυτική πλευρά της χερσονήσου του Ακάμα

Ο Ντάλσιο Γκόμες ήταν ο πρώτος που άνοιξε... τον χορό των μεταγραφών 2022-2023, είχε ανακοινωθεί η απόκτηση του μια μέρα μετά το τέλος της ολοκλήρωσης του πρωταθλήματος 2021-2022. Κίνηση που δεν προκάλεσε "θόρυβο" αλλά μέσα στον αγωνιστικό χώρο έδειξε πως μπορεί να κάνει πολλές δουλειές σε διάφορες θέσεις. Είτε στο "8", είτε στο "10" είτε στα άκρα ο Αφρικανός μέσος ανταποκρίθηκε σε ικανοποιητικό βαθμό. Ο πήχης των απαιτήσεων δεν ήταν υψηλός αλλά ο ίδιος κατάφερε να δώσει πράγματα στον ΑΠΟΕΛ. Ένας από τους λίγους που δεν αντιμετώπισε προβλήματα τραυματισμών και σχεδόν πάντα ήταν διαθέσιμος.

Η έτερη περίπτωση, ο Μαρκίνιος ήταν μεταγραφή value for money. Ο ικανότερος εξτρεμ του ΑΠΟΕΛ και ένας από τους καλύτερους του πρωταθλήματος. Ο βραχύσωμος άσος ξεπέρασε σε αριθμό τα 50 παιχνίδια από τον Ιανουάριο του 2022 μέχρι και σήμερα. Με 9 γκολ και 2 ασίστ ο 26χρονος ακραίος ήταν μια από τις καλύτερες μεταγραφές του ΑΠΟΕΛ. Επίσης η κίνηση απόκτησης του πέρασε στα ψιλά και αντιμετωπίστηκε με δόση δυσπιστίας λόγω και του άγνωστου προφιλ του. Τελικά απέδειξε ο ποδοσφαιριστής πως στον αγωνιστικό χώρο κρίνονται τα πάντα. 

Η νέα μεταγραφική περίοδος είναι ενεργή και επίσημα από τις 01/06 για τον ΑΠΟΕΛ, η μεταγραφική πολιτική ανεξαρτήτως ποιος θα έρθει στην ομάδα, θα πρέπει να ακολουθήσει τα χνάρια των πιο πάνω ποδοσφαιριστών. Χωρίς μεγάλο κόστος στο μπάτζετ αλλά μεγάλη προσφορά στο γήπεδο.

Αντώνης Κωνσταντινίδης