ΝΤΕ ΜΠΟΥΡ: "Υπερβολική η κριτική, είμαι αισιόδοξος πως θα αποκλείσει το ΑΠΟΕΛ"

ΝΤΕ ΜΠΟΥΡ: "Υπερβολική η κριτική, είμαι αισιόδοξος πως θα αποκλείσει το ΑΠΟΕΛ"

Δηλώσεις παραχώρησε ο παλαίμαχος άσος του Άγιαξ και της Εθνικής Ολλανδίας, Ρόναλντ Ντε Μπουρ σχετικά με τον πρώτο αγώνα του Άγιαξ με το ΑΠΟΕΛ. Ο αναλυτής ποδοσφαίρου χαρακτήρισε υπερβολική την κριτική που δέχεται η ομάδα του Ντε Χάαγκ ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία πως η Κυπριακή ομάδα θα αποκλειστεί την επόμενη βδομάδα.

ΠΑΙΞΕ ΣΤΗΝ PARIMATCH ΜΕ CASHOUT, €5 BONUS ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ, 100% BONUS ΕΓΓΡΑΦΗΣ, CASHBACK, 100% ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ LIVE, ΔΩΡΑ, ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!

Οι τοποθετήσεις του...

"Υπάρχουν πολλές επιλογές στην άμυνα και την επίθεση που μπορούν να βελτιώσουν τον Άγιαξ αλλά στην μεσαία γραμή δεν βλέπω κάποιον ποδοσφαιριστή να είναι έτοιμος για μεγάλα πράγματα.  Η κριτική που έγινε είναι λίγο υπερβολική. Ο Άγιαξ έχει παίξει καλύτερα από την PSV μέχρι στιγμής. Στο Champions League είχε δυσκολότερους αντίπαλους. ΠΑΟΚ και ΑΠΟΕΛ είναι ομάδες που μπορούν να σε δυσκολέψουν αν δεν είσαι απόλυτα έτοιμος. Γνωρίζω πως οι προσδοκίες έχουν αυξηθεί μετά την περασμένη χρονιά, αλλά δεν μπορεί κανέις να περιμένει πως ο Άγιαξ θα κερδίζει όλους τους αντίπαλους. Είμαι αισιόδοξος ότι ο Άγιαξ θα αποκλείσει το ΑΠΟΕΛ την επόμενη εβδομάδα".

Αντώνης Κωνσταντινίδης