"Ο ΑΠΟΕΛ το έκανε ξανά..."

"Ο ΑΠΟΕΛ το έκανε ξανά..."

Ο πρώην προπονητής τερματοφυλάκων του ΑΠΟΕΛ, Γιώργος Σκιαθίτης, μιλώντας στον Άρη Κυριάκου και στην εκπομπή «Στην Κερκίδα» στη Digital TV, εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ μπορεί να επιστρέψει στη διεκδίκηση του τίτλου. 

enter " "

"Η ομάδα θα πρέπει να βρει εκ των έσω τις λύσεις, να πιστέψει στο ταλέντο που έχει το ρόστερ και να προσπαθήσουν όλοι να ξαναφέρουν τα αποτελέσματα που θα ξαναδώσουν τη χαρά στον κόσμο.

Παρακολουθώ από κοντά τα ματς της ομάδας και δε θεωρώ πως υστερεί σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες που παλεύουν για το πρωτάθλημα. Ο ΑΠΟΕΛ έχει τη δυναμική και το έκανε ξανά στο παρελθόν να επιστρέφει από διαφορές 10 βαθμών.

Όταν ήμουν στην ομάδα υπήρχε η δίψα για το πρωτάθλημα, ήμασταν πίσω και ο Γιώργος Σαββίδης (τιμ μάνατζερ) έλεγε πάμε να το πάρουμε…το πίστευε, όπως το πίστευε και ο πρόεδρος. Αυτή είναι η νοοτροπία ενός πρωταθλητή, να παλεύει μέχρι τέλους και ότι βγει".

Δείτε το βίντεο της εκπομπής:

je5